.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Чък влюбен ли е в Блеър??

ЗДравейте.. тази тема е специално за сладурите от GG Чък и Блеър... моля ви ако някои знае дали ще са заедно нататъка във филма да каже мн ми е любопитно.. а и мнение.. по вапроса влюбен ли е той в нея???? :P :P :P пишете!
    Takawa sum ,, ne summ ideaLna.. taka summ emociionaLnaa.. taka suum. .. ne see promenqqm .. za dryyga niikoga ne see zamenqmm ,, ;xx

Повече от фен Аватара на WooDy
    Град
    оmг о.О sмqтаi ;D
    КОЛКО ПЪТИ ЩЕ ПУСКАШ ТАЗИ ТЕМА

Извинявайте.. но я пуснах в грешния форум.. наистина съжелявам
    Takawa sum ,, ne summ ideaLna.. taka summ emociionaLnaa.. taka suum. .. ne see promenqqm .. za dryyga niikoga ne see zamenqmm ,, ;xx

ДА (не знам къде си го гледала по тв или в нета).

Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!

ЛЕле дано наистина да са заедно супер сладурска двоика са мн си отиват имат общи неща гледам го в нета.. и стигнах до 2 сезон 2 епизод сега трябва да гледам 3 наистина са мн готони всички но на мен любимци са ми Чък и Блеър от двоиките а иначр Чък е наи готин според мен от целия филм.. досега.. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си