- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислят вашите за грима...?
Не правят проблем![]()
Ами рядно се гримирам,но ако го направя те дори не забелязват
.........
защо си го слагаш тоя грим естестявена си по хубава![]()
![]()
![]()
според майка ми не ми трябват такива глупости, щото запушвало порите бла, бла .... пък съм била по-хубава без тяхто и кой знае колко грим не слагам ... само спирала и понякога(мноооооого рядко) гланц
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аааами дават ми да се гримирам и т.н. Баща ми възразяваш понякога срещу по-тъмния грим, майка ми нищо не е казвала. Но аз и без това вече слагам само малко молив и спирала ако и това не ме домързи..
ами аз си слагам обикновено само черен молив отдолу на окото, фон-дьо-тен не използвам, щото пудрата ми е комбинирана и използвам само нея, спирала и гланц и това е... според мен не е много... нашите нямат нищо против...
Аз не слагам много грим най-много гланц и спирала.Баща ми почти не забелязва, а майка ми няма нищо против, защото знае количеството, което слагам по лицето си![]()
Не обичам да се гримирам.Иначе на майка ми не и пречи.
То и моя е един грим..иначе нашите не ми казват нищо, просто защото не слагам нищо повече от спирала и гланц.
Левски завинаги!
Нашите не ме критикуват относно грима... даже мама веднъж ми каза да съм си слагала руж и вкъщи, че съм била много бледа![]()
Не използвам особени количества грим.Незабележим е почти.Все пак го правя за себе си и за чувството да си по-добре изглеждаща.
знам кога , как и по колко грим да слагам...а и не съм на 13 ,че да ми се карат :Д
Не обичам да се цапотя по-добре да си сложа само гланц и това е.![]()
Keep Smiling (sun)
ми и а така само гланц и спирала. Иначе като си сложа и черен молив и веднага мама...
- А не си хубава така я го истрий...
Ма аз не си слагам често и не го трия![]()
попринцип си слагам само спирала .... нищо не са ми казвали за тфа Л:Д
I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens
Нямат нищо против![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Нямат нищо против относно грима.
Те са честни с мен , ако не им харесва ми казват.
:P
Тате: Яаа грим ли си си сложила. Е ти си си хубава и няма нужда![]()
Мама: Ухх, ама нямаш нужда, направила си се като вампир, махни поне молива. О, ами ходи си така като искаш.![]()
А под грим разбирайте молив, спирала, гланц и понякога маалко пудра![]()
Ми нищо не ми казват. Свикнаха хората... никога не са го првели проблем![]()
![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Нищо... не се гримирам брутално а само гланц и сирала![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Майка ми е на мнение,че "естественото си е най-хубаво", а баща ми благородно ми завижда (тьй като строителството му е хоби )и казва "Е,тате, дори и аз не мога да шпакловам така"![]()
I miss you .. <3
Аз най-често си слагам само гланц![]()
А пък мама за празници и нещо такова все иска да ме гримирва![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()