.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Абе мацка, кой клас сте? Това е характерно за 5-7 клас. И аз имах такъв период в 5 клас когато двама ''приятели'' се криеха от мен А може да са решили, че не си им нужна повече Все пак ако се върнат при теб значи, че те уважават и че те ценят, а ако не се върнат - за*би ги

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    прочети си романа и си прецени колко са ти приятелки
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Сама си си виновна,много лесно избухваш,аз съм същата,но приятелите ми знаят това и не ми се сърдят,ако им се развикам когато съм ядосана,просто проявяват разбиране...Явно те наистина не са ти били истински приятелки щом се държат така....Незнам не се впрягай толкова,разбирам,че ти държиш на тях.Опитай до поговориш с тях и да си изясните всичко,ако не искат да те разберат по добре им бии шута.Все пак си само 7ми клас,сега предполагам,че ще се местиш в друго училище тъй,че....

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Извини им се, поговорете и до 2 седмици ще сте забравили. Ако пък не.. не са ти достатъчно добри приятелки. А и ти гледай да не избухваш толкова... и аз съм пропускала весели събирания щот не си чувам телефона, голяма работа :P

Re: Приятелки?!

Цитирай Първоначално написано от Lqlichka1
    Има две момичета от класа, с които преди бяхме винаги заедно трите, винаги се подкрепяхме, дори в дирекцията пак бяхме трите..

Където са 3 приятелки - едната винаги отпада ; )) Случи ми се в 4 и в 5 клас. Говори с тях ако не сте 5-7 клас би трябвало да се разберете нормално : )) Но ти също си постъпила зле. Имам предвид това с крещенето по телефона. Просто им се извини
    Stay up all night with the stars *

Град
    София
    Не се сърди ама ти си си виновна... след като и се навика едно хубаво и след това се наплака защо не и се обади да и се извиниш АААА? Ми и аз да съм ще се обидя.... Дори и да не и се беше обадила същия ден защо на другия ден когато я видя не поговори с нея не и обясни как си се почуствала и защо си избухнала ААААА? Ти какво очакваш да дойде тя да говори с теб? Пфф... понякога човек трябва да признае грешката си и да иска прошка нищо не става на готово в тоя скапан живот! А пък ако си и се извинила и си и обяснила както на нас как си се почуствала на другия ден и тя не те е разбрала значи е тъпа п*ча и не трябва въобще да ти е гадно но ако не си направила това за което говорех по горе ще си търпиш последствията и без да мрънкаш!

7 клас съм. Благодаря за това, че изчете тъпия ми роман и за съвета ;]
    You're welcome.

Виновен е пубертета, не мацката!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Diggity
    7 клас съм. Благодаря за това, че изчете тъпия ми роман и за съвета ;]
    You're welcome.

Виновен е пубертета, не мацката!
    Айде айде сега.... пубертета виновен бил...

като сте в даскало ги извикай да поговорите насаме през някое междучасие и тогава им кажи че много съжеляваш че си избухнала и че не е трябвало да постъпваш така с тях заради някакви глупости..кажи че сега много се разкайваш и че ти липсват и там още нещо абе гледай да им докоснеш сърцата и ще се пречупят няма къде да избягат
    ps: аз също съм много избухлива но вече мисля малко преди да се скарам на някого гледай да се сдържаш повечко и знай че точно те не са хората на които трябва да си го изкарваш защото те ще ти простят 1 път 2 пъти ноо няма да прощават вечно ...
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Да ти кажа и аз имам почти същия проблем ... С едно момиче от моя клас бяхме винаги заедно и абсолютно всичко си споделяхме абе бяхме неразделни ... докато тя не реши да си намери нови "приятели" , а аз се почувствах толкова гадно и от тогава не й говоря .. сега искам отново да е както преди, но понеже съм голям инат и не й се извинявам мисля, че тя трябва да го направи, а аз имам чувство, че даже незнае за какво не й говоря... направо ми е тежко ... нз

P.S. Ии по темата ти... вече съм на мнение, че истински приятели няма - има само общи интереси и всички са правежи ( поне тези които ми се представяха за приятели и аз им повярвах )... и може би ако ти бяха истински приятелки нямаше да правят така и щяха да те разберат

Sorry че ти пиша за моя проблем, но просто не мисля да правя нова тема, защото няма смисъл
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Цитирай Първоначално написано от make_me_love_you
    Да ти кажа и аз имам почти същия проблем ... С едно момиче от моя клас бяхме винаги заедно и абсолютно всичко си споделяхме абе бяхме неразделни ... докато тя не реши да си намери нови "приятели" , а аз се почувствах толкова гадно и от тогава не й говоря .. сега искам отново да е както преди, но понеже съм голям инат и не й се извинявам мисля, че тя трябва да го направи, а аз имам чувство, че даже незнае за какво не й говоря... направо ми е тежко ... нз

P.S. Ии по темата ти... вече съм на мнение, че истински приятели няма - има само общи интереси и всички са правежи ( поне тези които ми се представяха за приятели и аз им повярвах )... и може би ако ти бяха истински приятелки нямаше да правят така и щяха да те разберат

Sorry че ти пиша за моя проблем, но просто не мисля да правя нова тема, защото няма смисъл
    И аз се убедих, че е така.. Днес е с теб, утре под ръчичка с друга.. Вземе да ти продума, после пък ти се сърди.. Страшна работа..
    ПП. Няма проблем ;]

Цитирай Първоначално написано от make_me_love_you

И аз се убедих, че е така.. Днес е с теб, утре под ръчичка с друга.. Вземе да ти продума, после пък ти се сърди.. Страшна работа..
    ПП. Няма проблем ;]
    И мисля, че не трябва ти да им се молиш и те да си мислят, че ти нямаш други приятели и че са само те ... трябва да имаш достойнство ... а знам ли пък може и да греша, защото аз правя така и няма никакъв резултат - просто не мога да се извиня ( а това не е мн добре ) . Абе виж там може и да стане като поговорите .. нз по - добре да не те обърквам, че аз се оплетох вече в мислите си
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Е, колкото - толкова! Не съм тръгнала да им се кланям.. Аз попринцип не съм такъв човек, но, ако наистина държа на приятел, се извинявам понякога. Мен повече никой не може да ме обърка, пък и темата е видяна от тях, така чее..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Armeika
    Не се сърди ама ти си си виновна... след като и се навика едно хубаво и след това се наплака защо не и се обади да и се извиниш АААА? Ми и аз да съм ще се обидя.... Дори и да не и се беше обадила същия ден защо на другия ден когато я видя не поговори с нея не и обясни как си се почуствала и защо си избухнала ААААА? Ти какво очакваш да дойде тя да говори с теб? Пфф... понякога човек трябва да признае грешката си и да иска прошка нищо не става на готово в тоя скапан живот! А пък ако си и се извинила и си и обяснила както на нас как си се почуствала на другия ден и тя не те е разбрала значи е тъпа п*ча и не трябва въобще да ти е гадно но ако не си направила това за което говорех по горе ще си търпиш последствията и без да мрънкаш!
    Знам, че аз съм си виновна.. Опитах се да завържа някакъв разговор и седнах до нея, питах я как е, а тя стана и отиде на прозореца.. Е, как да говоря с нея, с мегафон ли?!
    Ми то е изглеждало че се правиш че нищо не е станало в неините очи. Поне аз така го виждам...

Еей,ей!2 страници се изписаха.Време и аз да се включа(За справка:Ляличката на мен крещя по телефона ).Аз няма какво да обяснявам,тя подробно е разказала.Има и втора гледна точка,но с нея ще си поговорим (..зад училище..ще те счупя от бой,фъстъковке! ) и ще се доизясним.Не мисля,че трябва да разяснявам действията си,защото просто няма смисъл.Каквото и да й напиша тук,мога да й го кажа и очи в очи.И аз когато съм се карала с Ляличката и другото момиче,съм пускала теми на поразия,защото ми бяха близки,и като се изпокарвахме, нямах на кой да споделя,от кой да получа съвет.Разглеждайки темата разбрах няколко неща:
    -Хората тук се опитват да помагат,но всъщност дават съвети и изразяват мнения,които в повечето случаи се оказват грешни,и могат да тласнат човек към някакви мисли,че е бил използван,предаден,лъган и т.н,(за тази конкретна ситуация говоря)защото просто не познават хората,не са видели ситуацията.Каквито и романи да се пишат,и колкото и да се обяснява на четящите,ако не познават участниците,предишни ситуации в живота им,ако не са видели очи в очи за какво е спора,не могат да дадат реална оценка.А в повечето случаи,когато човек е отчаян и пуска тема тук,той напълно се доверява на съфорумците,гледайки нещата не от реалната им страна.Аз съм в този форум от почти година,а съм го следяла отпреди това още толкова,а чак сега си изяснявам нещата,просто защото знам какви са ни отношенията...на училище,навън и по принцип.
    П.С-Идеята за мегафона ми хареса.

Супер фен Аватара на Riot
    това е абсолютно нормлано за пиклите между 6ти-10ти клас
    абсолютно невменями и незнаещи какво искат и за какво се борят
    тепърва започвате да помъдрявате
    ще се запознаете с вагиналното кървене
    ще изпитвате все по голяма нужда да изкурвеете с тоя и ония
    да налапате kypа на някой яка батко (какъвто съм аз)...
    ще завиждате за гаджето на приятелката
    ще създавате интриги
    ще се карате с родителите си за вечерния час
    и тн.
    след известен период от време
    ще помъдреете и ще съжелявате за някой неща
    но това е абсолютен, неизбежен етап от живота на едно момиченце.

XAXAXAXAAXAX
    Моля ?!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    ще създавате интриги
    и тн.

XAXAXAXAAXAX
    Пълни глупости....

Супер фен Аватара на Riot
    Цитирай Първоначално написано от Armeika
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    ще създавате интриги
    и тн.

XAXAXAXAAXAX
    Пълни глупости....
    аз съм прав
    ти - не
    ясно ?
    Моля ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си