- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шампоан на Авон! (моля ви вижте)
Преди седмица си поръчах Шампоан на Авон от серията Naturals понеже съм много доволна от тази серия (спрея за тяло и душ гела).Така реших да си поръчам и овлажняващия шампоан с банан и съм страшно доволна,но има един проблем моята коса е мазна а шампоана овлажняващ!Той е за суха коса нали?
Обаче като се изкипах с него днес е вече 5 ден (аз се старая да се къпя по малко) и чак днес усещам че е мазна.Това е рекорд.
Вие ползвали ли сте го,и какво мислите да ползвам овлажняващ за мазна коса!!!
Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
...love you... do you love me too? ..i love you...
Ами то зависи от самата коса... аз по принцип съм доволна от ейвън, всичко е окей, обаче шампоаните не ползвам и не знам как са... иначе поздравления щом ти действа добре на косата...
м от Ейвън имам само един шампоан и го взех само заради хубавия ароматиначе тя моята коса по принцип си е суха и имах 4увството че шампоана я изсушава още повече...ей такова http://avonshop.co.uk/shop/assets/im...OD_1047727.jpg само че с банан и кокос както вече казах
![]()
Cruel Intentions
Не съм го ползвала, но явно на теб ти деиства добре
No matter where you go, there they are...
Почти всички шампоани на Ейвън съм ползвала(мама е дистрибутор)и съм много доволна,особено има един с лилава капачка за обем.Страхотен е!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Как му е името на него??Първоначално написано от pifiella
По темата: Шампоана на банан мирише мноого яко (имам спрейче за тяло и боди лосион), но не съм го пробвала..сега ще си го поръчам. Неска гледах каталог Номер 3 и мисля, че имаше някъква промоция за спрея шампоана и душ гела с банан за 10,70 (изгодно е)
6tom si dovolna ot rezultata,za6to pita6 nie kakvo mislim?tova si e tvoqta kosa i tvoq dobur rezultat![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
5 дена не си се къпалаПървоначално написано от sladurana_be
![]()
![]()
![]()
![]()
не си ли се замисляла , че може да е мазна, защото не е къпана![]()
Попринцип на мазна коса като слагаш шампоан за суха тя става още по-мазна , защото овлажнява допълнително , а една приятелка си беше взела от там и имаше ебати пърхота ама щом на тебе ти е добре![]()
Budi sebe si , zaradi sebe si . Ne pravi kakvoto trqbva , a kakvoto iskash ti . Slei mechtite si s realnosta , produljavai po putq kum vurha !
оо аз повече шампоан на ейвън никога няма да си вземакупих си преди известно време един зелен за мазна коса, миришеше страхотно, ама такъв жесток пърхот ми донесе, добре че беше хед енд шоулдърс да ми го махне
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз на Avon продуктите принципно не ги харесвам, споредд мен са просто боклуци ... Вземи си някакъв хубав мек шампоан![]()
Adventure Tecniques-за повече обем с лилава капачка...попринцип е в края на каталога,на новия е на 142-3,50лв.Първоначално написано от Dian4ety
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
gabi_94 Пуснато на: Пет Фев 06, 2009 10:11 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
оо аз повече шампоан на ейвън никога няма да си взема купих си преди известно време един зелен за мазна коса, миришеше страхотно, ама такъв жесток пърхот ми донесе, добре че беше хед енд шоулдърс да ми го махне
I az si vzeh na naturals edin shampoan i si izmih kosata samo 2 pyti s nego.I na men mi donese super mn pyrut i vypreki,4e e za mazna kosa moqta se omaznqvashe za 2 dni!!!! I sega i az se opitvam da si opravq kosata s head and shoulders i ve4e 2 sedmici se miq s nego dano da mi se opravi.Ina4e kato cqlo dr produkti na avon sa dobri i gi polzvam,no shampoanite sa ujasni-nai-ve4e na naturals
Аз също си го бях поръчала заради аромата нооо след 5-тото измиване косата ми започна да се омазнява по бързо и га спрях.![]()
Twilight FANPIRE
Има ли ефект (обем) ???Първоначално написано от pifiella
Аз също съм дистрибутор и мисля да си го купя като свърши този!
Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
...love you... do you love me too? ..i love you...
Ами има разлика в обема,но за подобър ефект си всеми и балсама за обем!
pifiella Господ здраве да ти дава ако ми подеейства![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
избери си шампоан за мазна коса,въпреки че мазната кожа или коса също могат да имат нужда от хидратиране
мазното и дехидратираното е различно![]()