.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Шампоан на Авон! (моля ви вижте)

Преди седмица си поръчах Шампоан на Авон от серията Naturals понеже съм много доволна от тази серия (спрея за тяло и душ гела).Така реших да си поръчам и овлажняващия шампоан с банан и съм страшно доволна,но има един проблем моята коса е мазна а шампоана овлажняващ!Той е за суха коса нали?

Обаче като се изкипах с него днес е вече 5 ден (аз се старая да се къпя по малко) и чак днес усещам че е мазна.Това е рекорд.

Вие ползвали ли сте го,и какво мислите да ползвам овлажняващ за мазна коса!!!
    Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
    ...love you... do you love me too? ..i love you...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ами то зависи от самата коса... аз по принцип съм доволна от ейвън, всичко е окей, обаче шампоаните не ползвам и не знам как са... иначе поздравления щом ти действа добре на косата...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    м от Ейвън имам само един шампоан и го взех само заради хубавия аромат иначе тя моята коса по принцип си е суха и имах 4увството че шампоана я изсушава още повече...ей такова http://avonshop.co.uk/shop/assets/im...OD_1047727.jpg само че с банан и кокос както вече казах

Cruel Intentions

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    Не съм го ползвала, но явно на теб ти деиства добре
    No matter where you go, there they are...

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Почти всички шампоани на Ейвън съм ползвала(мама е дистрибутор)и съм много доволна,особено има един с лилава капачка за обем.Страхотен е!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Почти всички шампоани на Ейвън съм ползвала(мама е дистрибутор)и съм много доволна,особено има един с лилава капачка за обем.Страхотен е!
    Как му е името на него??

По темата: Шампоана на банан мирише мноого яко (имам спрейче за тяло и боди лосион), но не съм го пробвала..сега ще си го поръчам. Неска гледах каталог Номер 3 и мисля, че имаше някъква промоция за спрея шампоана и душ гела с банан за 10,70 (изгодно е)

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    6tom si dovolna ot rezultata,za6to pita6 nie kakvo mislim?tova si e tvoqta kosa i tvoq dobur rezultat

хахаха авон

Re: Шампоан на Авон! (моля ви вижте)

Цитирай Първоначално написано от sladurana_be
    Преди седмица си поръчах Шампоан на Авон от серията Naturals понеже съм много доволна от тази серия (спрея за тяло и душ гела).Така реших да си поръчам и овлажняващия шампоан с банан и съм страшно доволна,но има един проблем моята коса е мазна а шампоана овлажняващ!Той е за суха коса нали?

Обаче като се изкипах с него днес е вече 5 ден (аз се старая да се къпя по малко) и чак днес усещам че е мазна.Това е рекорд.

Вие ползвали ли сте го,и какво мислите да ползвам овлажняващ за мазна коса!!!
    5 дена не си се къпала
    не си ли се замисляла , че може да е мазна, защото не е къпана

Попринцип на мазна коса като слагаш шампоан за суха тя става още по-мазна , защото овлажнява допълнително , а една приятелка си беше взела от там и имаше ебати пърхота ама щом на тебе ти е добре
    Budi sebe si , zaradi sebe si . Ne pravi kakvoto trqbva , a kakvoto iskash ti . Slei mechtite si s realnosta , produljavai po putq kum vurha !

Супер фен Аватара на gabi_94
    оо аз повече шампоан на ейвън никога няма да си взема купих си преди известно време един зелен за мазна коса, миришеше страхотно, ама такъв жесток пърхот ми донесе, добре че беше хед енд шоулдърс да ми го махне
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Аз на Avon продуктите принципно не ги харесвам, споредд мен са просто боклуци ... Вземи си някакъв хубав мек шампоан

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Dian4ety
    Как му е името на него??

По темата: Шампоана на банан мирише мноого яко (имам спрейче за тяло и боди лосион), но не съм го пробвала..сега ще си го поръчам. Неска гледах каталог Номер 3 и мисля, че имаше някъква промоция за спрея шампоана и душ гела с банан за 10,70 (изгодно е)
    Adventure Tecniques-за повече обем с лилава капачка...попринцип е в края на каталога,на новия е на 142-3,50лв.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

gabi_94 Пуснато на: Пет Фев 06, 2009 10:11 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

оо аз повече шампоан на ейвън никога няма да си взема купих си преди известно време един зелен за мазна коса, миришеше страхотно, ама такъв жесток пърхот ми донесе, добре че беше хед енд шоулдърс да ми го махне

I az si vzeh na naturals edin shampoan i si izmih kosata samo 2 pyti s nego.I na men mi donese super mn pyrut i vypreki,4e e za mazna kosa moqta se omaznqvashe za 2 dni!!!! I sega i az se opitvam da si opravq kosata s head and shoulders i ve4e 2 sedmici se miq s nego dano da mi se opravi.Ina4e kato cqlo dr produkti na avon sa dobri i gi polzvam,no shampoanite sa ujasni-nai-ve4e na naturals

Аз също си го бях поръчала заради аромата нооо след 5-тото измиване косата ми започна да се омазнява по бързо и га спрях.
    Twilight FANPIRE

Има ли ефект (обем) ???
    Аз също съм дистрибутор и мисля да си го купя като свърши този!
    Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
    ...love you... do you love me too? ..i love you...

Град
    Шоколадовия град
    Ами има разлика в обема,но за подобър ефект си всеми и балсама за обем!

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    pifiella Господ здраве да ти дава ако ми подеейства

избери си шампоан за мазна коса,въпреки че мазната кожа или коса също могат да имат нужда от хидратиране
    мазното и дехидратираното е различно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си