- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Последната книга, която сте прочели?
мдаам, карти, портрети, всичко
абе обичам си го Жул Верн аз...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
18% Сиво. Невероятна книга.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Ми аз пробвах един път да чета ама не ми хареса особено...
Чела съм само пиесата! Не я намирам за тъпа! Султана е един велик образ в българската литература.Първоначално написано от w0sh
ПП: така мисля аз, де
на Чейс вълна съм сега...
Дж. Х. Чейс- Жокер в тестето
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Умопомрачително изказване.Железният Светилник...тъпа книга !
По-добре да се пренасочиш към Червената шапчица или друго по-сериозно четиво.на Чейс вълна съм сега...
Дж. Х. Чейс- Жокер в тестето
(веднъж не знам откъде набарахме една книга на тоя - леле,леле...сеч беше,казвам ви..)
"Как да постигаме целите си" Брайън Трейси
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
"Мизъри" на Стивън Кинг
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Хубава ли е Мизъри?
Аз съм гледала филма,който много ми харесва,но за книгата се колебая,защото Стивън Кинг като цяло си е говньо.
Старогръцки митове и легенди![]()
Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.
Супер зле си,да кажеш тъпа книга на един от най-добрите исторически романи!!! Последно прочетох Бумерангът на злото,а сега започвам "Пътеводител на Галактическия Стопаджия"Първоначално написано от favor_91
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
в момента чета Въглени в мъртвата пепел на Нора Робъртс , много хубава книга..![]()
Мизъри ми е любимата му книга може би...дали,защото беше и първата негова,която прочетох.Първоначално написано от _donna_
Ти щом мислиш че е говньо надали има смисъл да ти казвам,че е хубава.
![]()
Щом питам - значи сигурно има смисъл.Плюс това казах "като цяло",някои от книгите му са задоволителни,макар да не умирам от вълнение и да не се посирам от страх.Ти щом мислиш че е говньо надали има смисъл да ти казвам,че е хубава.![]()
последно четох What She Left For Me на Тracie Peterson- хубава книга![]()
'Срещи с Буров' препрочетох последно. Колко е бил гениален тоя човек.![]()
'Cus history is all dreams.'
"Престъпление и наказание" на Достоевски.
Audio ergo sum
5те травми. (:
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Последно прочетох последния том на Цаневите "Български хроники"
Сега чета "Jack the Ripper The Whitechapel Murderer" by Terry Lynch
Tва....да наречеш Стивън Кинг говньо е .........Първоначално написано от _donna_
Човекът има супер добър собствен стил на писане...тва, че ти се посираш от произведенията му...е друг отделен въпрос.
Последната беше П.С. Обичам те! - преди доста време, не ме изкефи особено, но нямах кво друго да чета и я бях започнала. В момента чета 2 книжки и съм се наканила на още доста...ноо тря време![]()
Let the psycho plays with you...
"Гората" от Харлан Коубън. На един дъх я прочетох, много ми хареса.![]()
"Живата Факла" на Кинг и по принцип обичам такава литература,но и например "Лолита" на Набоков определено ми е по вкуса също
http://www.youtube.com/watch?v=VnZKmBqDaWk
The Sound Of Inevitability
Martyrs !!!
http://vbox7.com/play:7b7442cf
Удушената Кралица на Морис Дрюон.
Ще изкълва цялата поредица, ужасно интересно е.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...