- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Последната книга, която сте прочели?
"Бариерата" на Павел Вежинов..Много ми се четеше нещо на български писател, хареса ми като цяло книгата..Сега мисля и да гледам филма, дано да не си разваля цялостната ми представа, както става обикновено..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
ми на 15 съм ;д
мерси за съвета, по принцип съм наясно, че книгата е тежка и т.н., просто изпитвам огромен интерес, нооо ще я отложа
едит: хареса ми Спасителят, но не чак толкова
Първоначално написано от Obsession
аз миналата година участвах в едно съзтезание с маршрут 80км по идея на книгата :P Беше супер яко ^^
иначе по темата Черите на Лесли Пиърс... не беше много хубава, но не можех да я оставя щом вече я бях започнала![]()
Нюйоркска трилогия на Пол Остър.
Този автор е ебати психо-лабиринта, честно. Четеш истории, които наглед са налудничави и без връзка помежду им, докато не те удря накрая с 10 страници, които обединяват и навръзват всичко. Тотална психария.
Почивка в Кома на Бегбеде.
Сега чета едни разкази на братя Стругацки.
"Пикник край пътя" фтв.
Джейн Еър -хареса ми ,въпреки че бях гледала филма преди една-две години.
Сега съм на вълна РемаркСенки в рая
Незавършения роман на една студентка - Любен Дилов
~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
Най-СтрашНото В МечТите Ти ... Е ТовА Да Не ЗнаеШ За КакВо МечТаеш.. ~{ }~
~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
![]()
![]()
"Лятото на дързостта" - Барбара Делински![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
"Отнесени от вихъра" - Маргарет Мичъл
..моето тяло сега изцяло ти принадлежи ;pP
Сърцеразбивачки- Джой Филдинг
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
"Малки сладки лъжкини" - Книга четвърта
Автор : Сара Шепард
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
в момента чета 'Брулени хълмове', а преди нея 'Единадесет минути'...май де не съм сигурна![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Родена във вторник - Луиз Бегшоу
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Десет малки негърчета Агата Кристи. Но още съм в началото и не знам дали ще ми допадне..
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Ами "Малкият принц"? Някой чел ли го е два пъти в различни периоди от живота си?
Audio ergo sum
Аз съм го чела в различни периоди и гледната ми точка беше коренно различна, изводите, които си извадих бяха също различни, но отношението ми към героите не се беше променило..Първоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥