.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Биография! Моля спешно

Много моля да ми помогнете къде да намеря биграфията на Жорж Бюфон преобърнах нета,библиотеките и няма почти нищо Ще съм много благодарна ако ми помогнете

т.1
    хоти
    ...НаПеРеНо ВъРвя, ДуПеТо ВъРтЯ...Но.. Не Си МиСлИ чЕ КрАкАтА сИ нА 2 БеЗ 10 зА тЕбЕ щЕ ДъРжА...

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Жорж Бюфон е френски натуралист, математик, биолог, космолог, автор на множество научни трудове. Изказва мнението, че отделните типове животни имат различен произход и са възникнали по различно време. Признава влиянието на външната среда и унаследяването на придобитите белези.

ппф... освен това, нищо друго не намерихх..
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Жорж Бюфо - френски ботаник, биолог и математик /1707-1788/. Той отчита възникването на различните типове животни по различно време; признава влиянието на околната среда и унаследяването на белезите.

Съжалявам.Не открих нищо.

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    това би трябвало да ти помогне
    http://translate.google.bg/translate...ial%26hs%3Dzo5

Цитирай Първоначално написано от mimenceto666
    това би трябвало да ти помогне
    http://translate.google.bg/translate...ial%26hs%3Dzo5

Не ми отваря страницата
    Хора помагайте за утре ми трябва
    ...НаПеРеНо ВъРвя, ДуПеТо ВъРтЯ...Но.. Не Си МиСлИ чЕ КрАкАтА сИ нА 2 БеЗ 10 зА тЕбЕ щЕ ДъРжА...

Georges-Louis Leclerc, Comte де Buffon (7 септември 1707 - 16 април 178 е френски натуралист, математик, биолог, cosmologist и автор. Buffon's views influenced the next two generations of naturalists, including Jean-Baptiste Lamarck and Charles Darwin . Buffon мнението повлияли на следващите две поколения naturalists, включително Jean-Baptiste Lamarck и Чарлз Дарвин. Darwin himself, in his foreword to the 6th edition of the Origin of Species , credited Aristotle with foreshadowing the concept of natural selection but also stated that "the first author who in modern times has treated it in a scientific spirit was Buffon". Дарвин сам, в предговора си към 6-то издание на Произход на видовете, кредитирани Аристотел с foreshadowing концепцията на природните избор, но също така заяви, че "първия автор, който в съвремието е, лекувани в научен дух бе Buffon". The Lyc
    Quiero tus manos tocando mi cuerpo
    Y mi secreto sera una traicion
    Tomame otra voz,
    quiero sentirte muy pegadito
    Yo te abrazare,
    que sea mi piel la que te confiese quien soy
    Besame otra vez,
    quiero sentirte muy pegadito al cuerpo ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си