- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Женско обрязване
naprao sajalqvam 4e go pro4etah... ujasno epotresena sam
![]()
любовта е игра в която винаги лажат..
Първоначално написано от YouCantStopMe
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Сега съжелявам, че пуснах темата, май трябаше да пиша на ЛС... Знам, че е неприятно и на мен никак не ми допада... Извинявам се на всеки, който се е отвратил, ама какво да се прави, и това го има![]()
^^ Кво се извиняваш ве човек, ами ако всички кажем "Ами не прекалено гнусно е, няма да се занимавам с такива неща" ще си затворим очите за един ужас. Света трябва да знае на какъв ужас са подложени милиони жени.![]()
Еми благодаря че ме подкрепяш тогава... Всички някви изреваха и мен ми стана гадно. Не че не е нормалната реакция де, ама...
Отвратително..![]()
Не мога да повярвам, че има хора с такива разбирания.
Още повече,че това не е като да се е случвало някога..
Явно се случва и днес....
Просто отвратително.
mn mi e chudno makar i da e obqsneno zashto se obrqzvat jenite teq ludi li sa za kvo trqbva da rejat sramnite ustni ili klitora na jenata kvo znachenie ima kakva i e onaq rabota egati da ne sa se pravili te samiti ..
I'm the one Love me ...
Всичко е въпрос на религия. При тях се смята, че жената е по-ниско същество от мъжа и няма право да изпитва удоволствие от секса. Родителите ги възпитават и така от поколение на поколение се предава начина на мислене. Ужасно е, но както пише и в статията, даже се бунтували някои народи, защото се забранявало обрязванетоПървоначално написано от Xrisinka
![]()
потресаващо...
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Това е ужасно
Питам се с каква съвест тези възрастни жени обрязват малки момиченца ?! Това е жестоко, дори дивите животни не причиняват такава болка на малките си.
Никой не е изревал срещу тебе мой човек. Изревахме щот не можем да повярваме че е възможно в 21 век да се случва такова нещо ... Пази Боже направо ... останах разтърсена и потресена и изобщо не мога да асимилирам ...Първоначално написано от Carlos
На тукашните момичета поне няма шанс някой да ги хване и да ги върже кат' животни , да ги разчекне и да им реже клитора с парчета стъкло без упойка , да ги шие с котешки черва и да им буха тръбички докато кървят и пищят от болка, и да им докарва десетки болеси и мъки през целия им живот!!! Но като си помислиш че тва се случва на милиони жени в момента, звучи като филм на ужасите направо ....![]()
![]()
Каква ти религия тука , какви ти ползи - няма ползи , тея всичките заслужват да ги убият с камъни... Наистина ли няма закон срещу това ???
Да ама женското обрязване го има само в изброените от теб страни..А мъжкото го има по целия свят...тея са некви болни там за тва :П
При мъжете обрязването може да е на религиозна основа или по свое желание. Идеята е дошла от арабите, щото в пустините пясъка влиза "навсякъде". При жените обаче мисля, че го имаше като идея като някъв вид "дар" към бог (пак рязаните(араби)). Ако се погледне от страната на нормален човек, това е вид касапщина!
Най-долното в случаят е, че това им е насадено в главите. Те вярват в това, начин на мислене и живот им е. Това е жалкото. Стане ли ти нещо начин на живот край. И при тея изроди така. Магически кръг е и не знам дали ще се измъкнат от нещастието... Щото тея дърти жени, дето обрязват момиченцата и те са били така осакатени, ама ето - прилагат го и те.Първоначално написано от TheBestFriends
Обаче няма въобще никаква база за сравнение. Самата манипулация на мъжкото обрязване се извършва къде-къде по цивилизовано ,а последствията върху организма и здравето са къде-къде по-малки и причините за него са поне малко по-обосновани.Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
А това за което говорим тук не е нищо друго освен касапщина от психично болни.
Бе вие сте луди, кой реве, 4е иска обрязани мъже?!
![]()
Робинята на Quench
Преди всичко това е на основата да не се изпитва удоволствие от самата жена. Това за мен е много брутално. Мравя всяко насилие върху личноста независимо от кого и в каква форма![]()
Е четете последните теми (много съм изненадан, че толкова хора се вълнуват от това обрязване) ама имаше много коментари, че обрязаният пенис изглеждал по-добре, дори смешни изказвания като например, че обрязаният доставял повече удоволствие при секс. Няма да пускам цитати да не става ча толкова спам, просто вижте за какво иде реч в темите за мъжкото обрязване...