- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Край на лака за коса!!!!Има и по лесен начин!!!!
Точно!Първоначално написано от Wrathchild
Ами опитай Нивеа,Лореал,тва онова и след това говори,че косата ставала бяла!+ тва ти от кво разстояние пръскаш бе
трябва да е от около 30 см..
А относно това със захарта и водата..и като завали дъжд и те намокри и какво дрехите ти и всичко лепне![]()
![]()
![]()
Ще лепне, ако сте изсипали един пакет захар в 200 мл вода. Не трябва да е много концентрирано. И все пак не бих пробвала.
Едно момче си правеше косата така от 1 доо 4 клас май... Абе всеки ден беше на иглички. Не са кацали мухи по него.![]()
Вие пък кво го нападнахте момичето, като иска нека да си ползва вода със захар, то просто сподели, че й върши добра работа... Не съм го пробвала, не мисля да пробвам.
И аз го знам този метод, може да опитам някой ден, че ми стана любопитно :P А относно по-горните коментари ще кажа само, че тук в тийн проблем едно 90% от народа знае само да се надсмива и критикуваНаучете се да не си давате тъпите мнения ако ест. не са свързани с темите
Айде със здраве
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
+ 1....Първоначално написано от billytalent
Най-вероятно прекаляваш с лака, та за това...
Т'ва, което си го измислила обаче е още по-зле...Представям си как прекарвам пръсти през косата си и... Ъъъ, остават си там и се прибирам имитирайки, че много ме сърби врата (щото нали не мога да си махна ръката).
![]()
![]()
Не съм го пробвала и не мисля че бих. Но аз и лак не употребявам така че...
Моля без повече мнения които не са по темата и полека с емотиконките.
т.2 , т.9 и т.8
![]()
не бях чувала, че може да се използва вместо лак.. а относно начупването със захар, съм го пробвала и... станах като захарен памук![]()
![]()
![]()
а иначе колкото и хубави да са стилизиращите продукти, бяло по косата си остава и то такова все едно найлон по косата..няма начин.. това си е химия все пак
Да бе..то ако беше така производителите на лак за коса щяха да фалиратТцтц..ко ли не измисляте..що не пробвате с мед сигурно ще има по-дълготраен ефект
![]()
провай с бираxaxax
Не бих пробвала, защото от захарта може и да лепне косата... пък и не използвам често лак, така, че за мен няма проблем!![]()
При толкова хубави, качествени и скъпи стилизиращи продукти за коса и аз да се намажа с топла вода и захар?! - А, не благодаря!
Те хората, нямаше да са измислили лака з акоса, ако можеше да се мажеш със захар и вода. Глупаво ми звучи. Със сигурност косата лепне на допир, слепва се, може да се омазнява по-бързо![]()
Не бих го пробвала!
Аз всеки ден използвам лак за коса и на мен не ми остава бяло по косата. Дори когато се изправям понякога и лака е още пресен пак не ми остава бяло. То на флакона си пише ПРЪСКАЙТЕ ОТ 30 СМ, ама ако кой да го ччете и спазва...![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
браво на сън смайл каза ли го![]()
Не бих го пробвала за нищо на света.Аз принципно не ползвам много лак за коса,само като си вдигам бритона с фибичка пръсвам мъничко да не се разваля иначе не... много ми сплъстява косата![]()
насекоми всякакви оставете тука и надежда хе хе![]()
Хм...този метод го знам от баба ми и като малък брат ми го използваше.Също така е прилаган и при гейшите(онзи ден ако сте гледали филма по бтв).![]()
Действа,но не бих го ползвала.
Гейшите са го използвали да , и точно поради тази причина са спали не на възглавници,а на подложки под врата си ,за да не развалят прическата си .Смятам всички са гледали 'Мемоарите на една гейша'.![]()
.......
ммм.. интересноно все пак няма да използвам тоя начин.. защото нищо чудно както казаха по-горе лятото да ми кацат мухи и пчели на главата
![]()
![]()
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Вие пък в какви филми се вкарвате. От една лъжица захар то не беше лепкане, насекоми, близане на косата и какво ли още не...
Чувала съм за този метод, но не съм имала време да го опитам, ако някой път се сетя ще пробвам.
Да,добър съвет,няма що!Като е топло и тази захар като почне да се разтапя пчелите ще почнат да ти кацат по косата бе!![]()
Лепкаво е и ще събереш всички буболечки, друго няма да стане![]()