.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Ароматите на: URBAN FLOWERS PARIS

Някой може ли да ми каже какви са ароматите на парфюм на AVON -> URBAN FLOWERS PARIS ? Харесвам този парфюм, желая да си закупя подобен, тъй като вече AVON не го вписват в каталозите си.. Благодаря ви!

нз .. само щи кажа че според мен АВОН са боклуци но не всички

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    сигурна ли си че го няма в каталога?? защото ми се стори че видях в брошурата за февруари или март

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Сега има Токио и още един... Париж го няма, по нататък може и да го пуснат, но шанса е малък. Токио е мн хубав между другото.

Супер фен Аватара на girl91
    Вече го няма в каталога този парфюм, сигурно няма да го пуснат пак.
    На мен от тази серия най ми допада Tokyo. Имам го, много ми харесва.

Град
    Wonderland
    козметиката на Avon и парфюмите са некачествени и измислени,вземи си един хубав и качествен парфюм.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Парфюмите са качествени, аз като се напръскам сутринта към 7, чак към 12 спирам да си усещам парфюма... пък и струва 9, 90 ти какво искаш, чудеса ли?!

Град
    Wonderland
    Ами не знам,моя се усеща докато се изкъпя,а кат0 пръсна на дреха докато я изпера.

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Ами не знам,моя се усеща докато се изкъпя,а кат0 пръсна на дреха докато я изпера.
    Бях подарила на майка ми парфюм от Avon. Веднъж се напръсках, цял ден го усещах , до вечерта ми беше втръснал, а и няколко дена след това блузата миришеше на парфюма.
    Не мисля, че продуктите на AVON са боклуци.

Град
    Wonderland
    Ами всеки си има мнение,това е моето,не държа някой да е съгласен,за всеки продукт си има купувач.

Благодаря ви все пак, можеби ще се ориентирам към Tokyo. Инак аз имам 5 парфюма на Ейвън, от който 4 са трайни! И един, който все още не съм използвала...

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Бях подарила на майка ми парфюм от Avon. Веднъж се напръсках, цял ден го усещах , до вечерта ми беше втръснал, а и няколко дена след това блузата миришеше на парфюма.
    Не мисля, че продуктите на AVON са боклуци.
    Намират се и боклуци! Но и при мен е така, след това блузите ми миришат на тези парфюми По-добри са и от продуктите на Rexona.. ;0

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Абе не са лоши ама някои са пълни боклуци

Цитирай Първоначално написано от MemoRieS
    Благодаря ви все пак, можеби ще се ориентирам към Tokyo. Инак аз имам 5 парфюма на Ейвън, от който 4 са трайни! И един, който все още не съм използвала...
    Кои са тези парфюми?

Celebre, Island Vibe, URBAN FLOWERS Paris, Passion Dance - ето тези.

Град
    Велико Търново
    Аз предпочитам да отида в някоя хубава парфюмерия и да си купя Cacharel,Bulgari,Davidoff,Tom Ford или някоя друга марка!На Tom Ford имам Черна Орхидея и като се напръскам мириша 2 дни и то силно,всички от класа ми които са около мен го усещат

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Аз предпочитам да отида в някоя хубава парфюмерия и да си купя Cacharel,Bulgari,Davidoff,Tom Ford или някоя друга марка!На Tom Ford имам Черна Орхидея и като се напръскам мириша 2 дни и то силно,всички от класа ми които са около мен го усещат
    +1 Именно!

mxm

Аз да ти кажа имам Urban flowers - Paris и този дето го даваха в каталога миризмата няма нищо общо. Но иначе ми харесва, малко мирише на теменужки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си