.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Сноуборд или ски?

Днес се качих на Витоша,при ски пистите.Обичам планините и то много.Когато видях колко много хора карат ски и сноуборд и на мен ми се прииска...Гледам няк'ви малки дечица на по 4-5 годинки как караха смело и много им се зарадвах.До другата неделя ще имам вече цяло оборудване,но се чудя кое е по-лесно сноуборд или ски?Сноуборда ми харесва повече,но си мисля,че първоначално ще е по-добре със ски...И освен това,май ще е добре да вземам уроци,да се запиша в някаква група,обаче не е ли малко късно да се записвам вече?На 15 съм...щото гледам малките дечица как си карат,пък аз не мога,но ми се иска.Дали има такива групи между 13-18 години или нещо такова?Защото не искам да съм с малки дечица. Колко ще струва да съм в група и колко с частен учител?...Искам само да вмъкна,че със спорта съм скарана...падам си по изкуство макар,че днес се убедих и че това един вид си е изкуство-да караш сноуборд,хаха.
    Ще ми дадете ли някакви съвети от къде да започна?Много искам да се науча.

Град
    Los Angeles
    Ми значии аз карам ски от малка а в момента съм на 13г.Да,определено сноуборда ми харесва повече,а за учител и група мисля ,че няма нужда.Отиваш на Витоша с баща си или гледаш как другите карат и се опитваш като тях буташ със щеките и се пързаляш не е трудно аз карам ски от много одавна,но ако бях на твое място щях да пробвам сноуборд успех
    За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]

Не съм ЕМО!!!

Не се притеснявай

Възраста не играе голяма роля, ако има желание ще се научиш аз поне така бях. Качвай се на сноуборда махни ги тия със ските
    Взимаш си учител за няколко урока, научаваш основните неща и другото му е практика, ако те влече ще се научиш
    Ако имаш някой приятел/ка който да кара ще е приказка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си