- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каква боя за коса да си взема?
Хора,кажете ми ква да си взема ако може да е без амоняк като Гарниер,с кестенява коса съм,това ми е естествената коса,и искам да качвате и снимки като предложение на какъв цвят ще ми отива.Ето на мен ми казаха че този цвят като на Джена ще ми отива и сега се чудя дали да се боядисам такъв.
Ще ми отива ли тоя цвят?![]()
нямаш ли си фризьор да го питаш тея работи?![]()
Само да те осведомя че безамонячните и амонячните бои увреждат косата еднакво. Просто на безамонячните бои цвета изсветлява по-бързо. А цвят, цвят- на дясното момиче е як цвета http://www.latimes.com/media/photo/2008-02/36191961.jpg. А аз също се боядисах един мноо добър цвят черно с червени оттенъци ма не моа да намера снимка, седи доста естествено. Ам сега ти си прецени внимателно какъв цвят искаш
косата ти може да стане такъв цвят без проблем,но е важно да отидеш на фризьор поне при първото цялостно боядисване ,след това продължаваш да я поддържаш с пододна боя.![]()
Мисля че червеното ще ми отива от тази снимка която ми показваш,а и аз съм със сини очи катот ази на снимката и ще ми отиваПървоначално написано от Spider4eto
А да те питам на коя марка ти е твойта боя с която си се боядисала?
Охх са да ме убиеш не мога да се сетя марката, италианска беше, с няколко лева по-скъпа от палетте и гарниер но за сметка на това беше 100млАко не се лъжа почваше с Чи ам наистина не мога да се сетя
![]()
Аха ок нпПървоначално написано от Spider4eto
![]()
има италиянска - бес хай фай се казва може да се намери и по магазините, също 100 мл
за нищо пловдивке![]()
Еми мацко зависи сега каква парична възможност имаш. Примерно в салона в който работа използвам " framesi " ! Страшна боя ! Но е скъпа не струва 10 лева и можеш да си я купиш само от някой салон. Не ти препоръчвам Престиж - две седмици и ще ти падне. Примерно Палете - да тя е хубава. Или Лореал обаче имай в предвид , че всички за масова употреба нямат нищо общо с професионалните. Една и съща марка са но съвсем различни ..
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
boqta za koqto govori6 se kazva"chifeli" i struva 9-10lv.Първоначално написано от Spider4eto
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!