.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив

Каква боя за коса да си взема?

Хора,кажете ми ква да си взема ако може да е без амоняк като Гарниер,с кестенява коса съм,това ми е естествената коса,и искам да качвате и снимки като предложение на какъв цвят ще ми отива.Ето на мен ми казаха че този цвят като на Джена ще ми отива и сега се чудя дали да се боядисам такъв.

Ще ми отива ли тоя цвят?

нямаш ли си фризьор да го питаш тея работи?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Само да те осведомя че безамонячните и амонячните бои увреждат косата еднакво. Просто на безамонячните бои цвета изсветлява по-бързо. А цвят, цвят- на дясното момиче е як цвета http://www.latimes.com/media/photo/2008-02/36191961.jpg. А аз също се боядисах един мноо добър цвят черно с червени оттенъци ма не моа да намера снимка, седи доста естествено. Ам сега ти си прецени внимателно какъв цвят искаш

косата ти може да стане такъв цвят без проблем,но е важно да отидеш на фризьор поне при първото цялостно боядисване ,след това продължаваш да я поддържаш с пододна боя.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Само да те осведомя че безамонячните и амонячните бои увреждат косата еднакво. Просто на безамонячните бои цвета изсветлява по-бързо. А цвят, цвят- на дясното момиче е як цвета http://www.latimes.com/media/photo/2008-02/36191961.jpg. А аз също се боядисах един мноо добър цвят черно с червени оттенъци ма не моа да намера снимка, седи доста естествено. Ам сега ти си прецени внимателно какъв цвят искаш
    Мисля че червеното ще ми отива от тази снимка която ми показваш,а и аз съм със сини очи катот ази на снимката и ще ми отива А да те питам на коя марка ти е твойта боя с която си се боядисала?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Охх са да ме убиеш не мога да се сетя марката, италианска беше, с няколко лева по-скъпа от палетте и гарниер но за сметка на това беше 100мл Ако не се лъжа почваше с Чи ам наистина не мога да се сетя

Град
    Пловдив
    Охх са да ме убиеш не мога да се сетя марката, италианска беше, с няколко лева по-скъпа от палетте и гарниер но за сметка на това беше 100мл Ако не се лъжа почваше с Чи ам наистина не мога да се сетя
    Аха ок нп

има италиянска - бес хай фай се казва може да се намери и по магазините, също 100 мл

Град
    Пловдив
    Аха ок мерси

за нищо пловдивке

Повече от фен Аватара на marjesa
    Еми мацко зависи сега каква парична възможност имаш. Примерно в салона в който работа използвам " framesi " ! Страшна боя ! Но е скъпа не струва 10 лева и можеш да си я купиш само от някой салон. Не ти препоръчвам Престиж - две седмици и ще ти падне. Примерно Палете - да тя е хубава. Или Лореал обаче имай в предвид , че всички за масова употреба нямат нищо общо с професионалните. Една и съща марка са но съвсем различни ..
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

boqta za koqto govori6 se kazva"chifeli" i struva 9-10lv.
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си