- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА и ПРОТИВ МОЛОВЕТЕ????!!!!
ясноПървоначално написано от hardball
Напълно съгласен със Seducti0n!!!Първоначално написано от Seducti0n
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Първоначално написано от malone
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
+1Първоначално написано от kukli4kata001
![]()
![]()
И това заключение след "Шуми Марица"Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Ама това си е за вас бе!
единственото адекватно мнение по темата.Първоначално написано от Canis_Dirus
не ми пречат моловете. щом така са решили да инвестират - нека. и без това самият строеж и функциониране не моловете генерират работни места.
Наскоро бях в Търново, старата част. Тесни улички, сгради във възрожденски стил или мъъничко по-нови и отдолу лъскави фешън магазини. Е, изглеждаше идиотски...Първоначално написано от Canis_Dirus
В София пък е манджа с грозде... аз си харесвам центъра със сградите от началото на 20ти век, но явно никой не го е грижа за цялостния облик на града, като построят лъскава стъклена сграда и до нея има някоя олющена стогодишна къща...
+1 (макар че аз не ходя често)Първоначално написано от Seducti0n
За,щото с фр се събираме там.![]()
Моловете са гадни. И на мен ми допада само тоя на Сатамболийски,
заради голямата книжарница. Безлични са отвътре, безлични хора се влачат там, а отвън, някой си е помислил, че развихря въображението си, но то взело, че излязло нещо съвсем различно. Направение са за т. нар. "шопинг терапия"- консуматорското общество. Работиш като бесен ден и нощ, за да можеш да отидеш до мола, да освободиш напрежението, като си купиш лъскави нещица, които може и никога да не сложиш....супер!
Give me your best shot motherfucker!
Против съм, заради това, което се превърнаха, а именно сборище на кифли и тем подобни. Място, където може да пазаруваш, хапнеш или гледаш някой филм- да. Но не, за да избягаш от час и да покажеш колко нови дрешки имаш.
Реално погледното обаче, проблемът не е в моловете, а в децата и в родителите, които ги пускат там. Лично аз предпочитам да се съберем в Борисовата и да се радваме на малкото природа, но ...
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
и у мойо селоПървоначално написано от RottenFlesh
![]()
Аз харесвам само мола на Стамболийски - хем ми е близко, хем е що годе приличен. Ситито и Скай са ужасно теснички.. Иначе съм 'за' моловете, макар че в София вече ни стигат толкова![]()
Stay up all night with the stars *
Първоначално написано от Rinnegan
Първоначално написано от EroSennin
Имаш още 1 акаунт, от него защо не писа?Първоначално написано от illidan_stormrage_bg
В София два са достатъчни да задръстят движението до маината си.........,но трябва да се мисли,не става само с кинти.........,НО така е..........![]()
Иначе против за нищо не стават-нито свестен магазин с богат избор на добри марки,нито приятна и уютна обстановка за срещи,компанийки и тн.Абе място за педали и кукли,молещи се за внимание...
Общо взето не ме бърка много .. но айде за ..
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Като гледам резултатите от гласуването се разочаровам![]()
Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно
Послепис : естествено че съм фейк
ТВЪРДО ЗА!![]()
МОЛОВЕ ти кутия вьобсте не са хубави,а и взимат големи зелени площи
най-добре да се строят само под земятааа![]()
![]()
за... да хдоят там олигофрените и да не ги виждам по улиците![]()