- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА и ПРОТИВ МОЛОВЕТЕ????!!!!
+1Първоначално написано от Balooon
![]()
![]()
В София само 1-2 пъти съм ходила в мола и даже не помня кой (те бяха 2 нали?) и то преди около 2-3 години така че нямам мнение...
Иначе тука мола си ми харесва много. Почти всеки ден ходя тамИма много яки столове за масаж
![]()
По принцип съм ЗА моловете. Не виждам защо да ме дразнят.
Махнах ПОВЕЧЕТО мнения които не бяха по темата.
Точки 2,9 и 11 от правилника.
ОПРЕДЕЛЕНО ЗА!!!
МОЛА - място където са събрани повече магазини на 1 място...
освен че атмосферата е по-бодра, аз не смятам че трябва да обикалям целия град като може всички магазини да са на 1 място и да хода да си разглеждам на спокойствие...
Молчетата са само,за да си изперат някои хора парите.Живея във Варна.Като излезе нов Мол атрактивен е най-много за месец и после се забравя и става като музей.И ако хората ходят в тях то е или на разходка или само когато има намаления,защото повечето стоки не всеки може да си ги позволи.Напр. часовник 3000 лева.
ЗА моловете!
ЗА свободния избор!
Аз бих ходил само заради киното и невероятно вкусната храна в МакДоналдс и БъргърКинг. Не си падам по разглеждане на дрехи.
"Evil is powerless, if the good are unafraid."
- Ronald Reagan, 1981
За съм... с нищо не ми пречат
за какво да се вкарвам във филма като повечето подрастващи и да мразя всичко,радват ме![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Мн ясно че ЗА!
винаги се събирам с приятели там
Мола в Плевееен рулзз![]()
![]()
![]()
![]()
ПРОТИИИВ ууууу (no)
Пфф немога да разбера що всичките лапенца на по 12-13 като идат в някой мол и почват да се кефят на парцалкитекопувала съм си 3-4 пъти дрехи от там простооо на третия са като парцали а пък да не говорим за цени
Не че ми пречат ама ние няма кво да ядеме тея молове правят кой ще им копува парцалената стока незнам само дето Там МакДоналдс ми харесва и киното само дето има тъпи филми
![]()
![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
Аз не ги харесвам, щото са пълни с фиешански работи, [само киното бива] иначе съм ЗА, ама 2-3, а не 10.
![]()
ЗаИдеята за магазини на едно място е супер
Мога да не се разкарвам из цяла София,за да си намеря кабел за комп,да седна с фрс на кафе,да напазарувам от Пикадилито,да си купя някоя дрешка,въпреки че дрешките хубави там са 1/1000
Като цяло идеята е добра,амаааа има още кво да се желае
А и кино има
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Принципно няма лошо, но са прекалено пълни с хора(хората ги посещават много често).
Ей при вас като има 200 мола в наше село има един и като го направйха има още една книжарница,от която да си вземеш книга,има още някой и друг хубав магазин...не е кой знае колко зле..А ме боли мене кой се разхожда там.
Аз съм за не мога да разбера защо българите имаме толкова ограничено мислене какво ви пречат моловете пък сега с построиката на тези обекти както и на други държавата ни се развива бе хора защото като доидат туристи тук какво могат да видят или по точно какво искате да видят кравите и козите по полянките в селцата ли?? Не може така без молове без тва без онова и то какво остава а и за моловете какво толкова магазини,заведения за бързо хранене,забавление какво толкова по нагоре прочетох някои беше написал че там се събирали най-омразния му тип хора е какви хора нормални отиват да си пазаруват или да се повеселят с приятели това е моето мнение аз съм си твърдо ЗА
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Първоначално написано от kitty9410
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А бе![]()
Да аз искам "като доидат туристи тук какво могат да видят или по точно какво искате да видят кравите и козите по полянките в селцата ли??"![]()
![]()
![]()
А и ако искаш да знаеш нашите молове са като Женския пазар
В др страни моловете са 10 пьти по-голями и като доиде чужд турист
ням с нишо да се впечатли ////////////////////////!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
А И ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПРИЛИЧАМЕ НА "ПО-РАЗВИТИТЕ" СТРАНИ![]()
Коте, торбичка със запетайки сакаш ли?
Поне това?
зАщоПървоначално написано от Blab
??
Новина до всички фенове на Поп-фолка, при атомна война (очертава се в близките 1-2 години) да тичате към моловете (те са бункери и там ще се съберът всички чалгари, кат започнеш от пайнер и стигнеш до ара аудио)![]()
Моловете са ми най, ама най омразното място на света. А за хората, с които са пълни, да не говорим...
И колкото до чужденците, които идват в Б-я - те изобщо не биха се впечатлили от някво жалко молче като Мол ъф София или хауевър. Една приятелка от Канада ми е разказвала, че техния мол за да се иде от единия край до другия отнема 20-30 минути![]()
И все пак, wtf, кой ще тръгне да ти се впечатлява на моловете като у тях си има предостатъчно и по-хубави..?! Нали е дошъл да види нещо различно?!?!?
Вижте сега ако не е трябвало да ги има въпросните молове нямаше да ги направят хората за или против ако си мислите че с тези мнения против ще направите нещо по въпроса се лъжете е сега сиг. ще тръгнат да ги събарят защото на някой си не му харесват стига глупости щом ги има значи така тябва да е!!! И това си е моето мнение никои няма да ми каже какво да мисля и какво не това е форум всеки има право на лично мнение какво се опитвате да ме упреквате айде стига вече.И на мене може да не ми се нравят вашите мнения,но не ви казвам какво да мислите а за "торбичката със запетаики" ще кажа че не съм на олимпяда по правопис в бързината съм пропуснала няколко не ставаите толкова дребнави.
но с букви от онези дни,
DNB
А ти разговорен речник искаш ли в 21 век сме все пак използвай съвременни думи а не някакви диалекти от кое село си?Първоначално написано от Blab
но с букви от онези дни,
DNB
kitty9410,
никой не е толкова луд, че да закопае собствения си капитал.
На никой не му пука дали външния облик на моловете се вписва с този на останалите сгради в околността и като цяло.Стъклените фасади-навскъде.Та, ако ще си говорим за естетика, нека не намасваме само моловете.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone