- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА и ПРОТИВ МОЛОВЕТЕ????!!!!
Не ги харесвам, защото са адски много, предлагат еднакви стоки до един. Цените са безбожни. И противно на всякаква логика дрехите не са маркови. Правят си се из селата в България, обаче някои балъци вместо да си купят яке за 25 лева, купуват за 65. Еми тяхна си работа. Наивност. Гъзарщина.
И аз мога да си купя някой парцал за 10 лева и да лепна отгоре надпис "Kenvelo", например. Защо пък не?
И какво като са струпани на едно място много магазини. Не си истински купувач или любител на пазаруването, ако не се кефиш на обиколките по магазини. Аз искам да си изляза на "шопинг" и да се разкарвам из София като луда та накрая хем да съм доволна от покупките, хем да съм си направила разходката.
Но, разбира се, ваша си работа за какво си харчите парите, къде и как.
Против моловете съм тъй като всичко е адски скъпо все пак трябва да се избиват парите за построяването им, което според мен е безмислено.1 или 2 мола в по-големите градове ..да..ама те каквито планове правят всичко ще стане само в молове..И всички други магазинчета като ги махнат и хората ще ходят с по 1-2 чифта дрехи защото не всеки има възможност да дава много пари за дрехи.. Вместо да се чудят за ко да си харчат парите да вземат да построят някоя друга детска градина..![]()
![]()
Ахъ,именно като музей!Първоначално написано от malone
Цените са им страшни,
това да си купя блуза
с знак hippie за 400лв
не ми се би случвало!
(при положение,че не
е марка позната и да
си кажеш Аййде заради
качеството и все пак
400лв - ЕБАТИ качеството!
Взе ми думите от устата...и тази тема е събрала толкова мнения....няма да коментирамПървоначално написано от sword
Абе ти си рЕдко тъпаПървоначално написано от kitty9410
![]()
Принципно НИКОГА не пиша така на хората, обаче ти си уникален случай![]()
Моловете са сред топ местата за фешъни, фешън мацки, мутрески, чалга певици и подражателки, спортистчета, футболистчета и турбо гъзарчета.![]()
мдаммПървоначално написано от clever
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Попринцип за,обаче тея 300 мола дето ги строят...ми не намирам смисъл на `сяка втора крачка мол.![]()
Безсмислени са.Дори-ненужни.Вместо да се засяват дървета, цветя, строят се простотии.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
абе има хубави неща в new yorker
То на мен последно време нищо не ми пречи...
Аз обичам само горния етаж на CCS,че там е храната и киното.Мall of Sofia ме дразни,а Sky City и той.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
По принцип са удобни, обаче тази мания по тях си е дразнеща. Днешните лапета изкарват ходенето в мола като някаква висша форма на забавление и едва ли не културно мероприятие, а пазаруването - хоби.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Нека строят още молове и да има Терранова там че ще ги убия![]()
![]()
що за тъп въпрос? Естествено.че ЗА.Много по лесно е когато пазаруваш всичко да е на едно място , а не да се разкарваш като ненормален....![]()
Не знам за или против съм ама оня ден като се напушихме първо беше много смешно,след това много ужасно.Първо беше смешно,защото едни двама идиоти(анархисти :P ) разправяха,че "имали работа" и "трябвало да видят едни кецове" ама тежки,тежки такива ... накрая влязохме в мола(май мол ъф софиА му викат) ии тогава дойде ужасното.Все си го представях гадно,но реалността е още по-жестока.Хора,които се разхождат там с някакви си часове,докато навън грее слънце,светкащо,мърдащо,пр трупано,ненужно...абе,кво ли говоря.Все едно някой го интересува и все едно нещо ще се промени.
Аз им казах,че си имам принципи!И че не искам да минаваме през мола.Естествено имах избор.Казах на Пехолини да не влиза,защото те са направили така,че да му се иска да влезе,казах му,че е обсебен.После всички ми повярваха,но късно ..
К'во пък му има на НюЙоркър 0.о
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Ти сега защо се обаждаш?
Има ли някаква причина или обяснение?!
Поне измисли нещо оригинално.![]()
Постът ти е доста неадекватен.Първоначално написано от _donna_
![]()
![]()
Какво му е неадекватното?![]()
Не,знаеш кво - не ми отговаряй...