- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ще подарите за "Свети Валентин"
Какво ще подарите на половинката до вас за Св.Валентин![]()
Nai VaJnO E MeZeTo Da E BlaJNo i Pi4eTo Da E VlaJNo ! ! !
Емии на половинката си нищо 'щото неска го късам![]()
А на себе си ще си подаря едно уникално празнуване или на Трифон Зарезан или на РД или на Трифон Зарезан и РД![]()
НещуУуУ лигаФкуУуУ и розАвкУуУуУу и пухкавКуУуУу.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Ми аз съм сам и от 1-ви насам всяка вечер си празнувам Трифон с по един литър виноИ не смятам да си променям режима
![]()
Аз ще си празнувам някой местен празник, Трифон Зарезан примерно. А и се оказа че приятелката ми в последния момент се е разубедила за путуването и няма да съм с нея. Като се върна в България подаръците ще са от обиколката.
Ще празнувам Трифон Зарезан, а Свети Валентин може да си го направиш всеки един друг ден... Писна ми от комерсиални празници.
не смятам да 'празнувам' нито еднотоиначе може да се напия,ама тва шот е събота, а не шот е 14ти
![]()
Аз чествам Трифон Зарезан,а не европийският Св.Валентин,така че бих подарил бутилка вино или ракия (ама домашни)![]()
Нищо няма да му подарявам, защото не празнуваме глупости... ще почака до Април, когато има рожден ден.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ами нищо,най-вероятно...Или ще се съберем сприятели някъде.Дали е 14,дали не е,все едно.
Бойкотирам тоя празник!![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Обичам те страстно та дори и ужасно,
но виновен ли съм че, се влюбих в теб?
и от тях наранена и шут във корема,
излъгаме курво ти тръгна със друг
Ще полеем празника( Трифон Зарезан) като всяка година!
Абе не искам да ти развалям настроението,ама Трифон Зарезан го прануват всички по-честоПървоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
Докат рядко правят някъв як подарък на половинката
![]()
Иначе аз ще подаря - голяма плюшена играчка,кутия с бонбони и 2 подаръка селф мейд![]()
Но едва ли ще ни пропречи да празнуваме и Трифон Зарезан![]()
П.П.Я да използвам да се оплача кат съм почнал да пиша - Деее*а тъпанарите :@ Само бели и розови мечета правят - баси гнусното...А исках да е кафявао,ама въобще се разминах с идеята за мече.А това,което не е бяло с БОзаво е грозно :@ И все пак мисля,че изборът ми е добър :P
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Нямам половинка.(време и пари за глупоти също)
![]()
![]()
Нищо.
Ебах го празника,нема ли минава по-бързо,че ми писна тая създадена атмосфера отвсякъде....блаа...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Романтични работи, шоколадчета, сметанки, туй онуй!
Къде сте бе,
хеътъри?!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
:Представите ни за романтика се препокриват напълно.
Каква по-блаженна закуска от едно хубаво и сочно шкембе, наблъскано вътре с яко чесън и оцет?!![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone