- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Железният мъж - те такова животно нема...или има?
Според вас има ли мъж способен да устои на всяка жена, колкото и да е секси и готина, да устои на физическия нагон, на приятеля в гащите си...изобщо има ли железен мъж? Уточнявам, че нямам предвид Дон Жуановци, гейове и други подобни явления.
Да,има-гейовете![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
хах да освен гейовете всеки мъж си има слабост и стига жената да я знае няма как момчето да устои на едно хубаво предложение
Прав си - момче няма да устои. Питам за мъж. Защото навършването на пълнолетие, първия секс, шофьорската книжка, повръщането след напиване и космите не ни правят мъже. Мъж значи силен, независим и най-вече КОНТРОЛИРАЩ ЖИВОТА СИ. За съжаление въпреки стремежа си да бъда такъв, има много хляб да ям докато стана железенПросто ми е интересно, дали според вас има някой, който да е стигнал такава фаза от живота си.
Първоначално написано от Sharpay
Принципно не пиша в този разделно реших да кажа, че аз лично мога да устоя, хетеро съм, даже и на скарлет мога до устоя
Ех друго си е да си направиш реклама![]()
Еми да.. като изключим приятелката ми.. никоя др не ме интересува ако ще и памела с бомбите да ми дойде.. важно е държиш на човека до себеси повече от всичко..
Памела си ги намали пък и вече си е нагодинкиПървоначално написано от Komar
![]()
![]()
Важно е да можеш да си котролираш притока на кръвта![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
+1Първоначално написано от Extremescream
LIVERPOOL FOREVER !!!
не мисля че има ...
по принцип няма . . . всеки човек може да бъде съблазнен , стига да знаеш как
Има хора със силна воля,ако иска да устои,ще устои ...
Reality is wrong,dreams are for real.
НЕ СЪЩЕСТВУВА
Първоначално написано от DeadSilenceF
+1![]()
Наистина е жалко... те по на 15 години ебе им са 2 не им са види.. и така приказват...Първоначално написано от ubuntu
Първоначално написано от Komar
Охх... ама и на 20, и на 30 като станат, някои мъже си остават като 15-годишни. Колко жалко за мен, че имам честта да познавам такива, но си е истина. Не мога да съм категорична, но мога само да се радвам на момчетата, които си знаят желанията и исканията, както и могат да си го държат в гащите.ПЪК
![]()
Няма такъв мъж. Има хора със себеуважение неподвластни на евтини женски флиртове и разкрасена визия но това е друг въпрос.
Ами аз си имам приятелка и да ти кажа - нека ми дойде която си иска и да прави квото си иска, гарантирам, че освен приятелката си друга няма да погледна! Железен ли съм или не не зная, но съм воден в случая от чувства, които не бих рискувал дори мислено!