- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какво поддържате фигурата си?
Е,въпроса е ясен.Тренирате ли нещо,ходите ли на фитнес (и по колко пъти седмично),спазвате ли по-особен режим или ядете,каквото ви душа поиска?
Аз смятам да почна да спортувам нещо. Волейбол примерно. Не, за да отслабна, просто да се стегна.
Иначе си ям. Единственото, което не ям е хляб, замествам го със сухари. Доколкото знам са по-малко калорични. Иначе кола, сладки работи, чипсове и т.н. ям, но само когато наистина ми се яде. Чипс по-рядко, сладки неща по-често, кола почти всеки ден..
Единствената ми тренировка е бягането сутрин...до училище
Аз също и не обичам сол. Ям в много малки количества. Като по този начин не задържам течности в тялото.
На мен уж ми се спортува, ама все не мога да се наканя...
Оня ден клекнах два пъти и си ебах майката на гъза и бедрата.Доста зле.
Относно храната - не мисля, че се храня здравословно. Не ям неща от животински произход, както не ям и сладки работи, освен ако не са предназначени за вегани. Въпреки това не мисля, че имам здравословен начин на живот... не го чувствам, ям вредни гадости, aко си намеря подходящи.Не ми е цел да отслабвам. Даже мисля да туря някое и друго кило, ама не виждам как ще стане...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Храня се здравословно и правя упражнения вкъщи![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ами аз не пия газирано и избягвам сладкото. Много обичам хляба, обаче се ограничавам с 2 филийки на ден... иначе в момента не спортувам, нямам време, но си мисля да започна да ходя на фитнес...
Преди тренирах колоездене,сега карам вело,карам колело,движа се прекалено много и ям плодове,варени зеленчуци,нищо пържено,никаква захар и никакво тесто,имам идеална фигура,няма целулит,няма стрии.
нямам режим на спазване .Ям каквото искам ,но без чипсове и газирано .За спорта,при възможност ходя пеша,а иначе живея на 4 етаж и съм по стълбите ,бе явно имам добре развит метаболизъм![]()
не ям хляб,не пия безалкохолни, много рядко ям нещо сладко..изключително рядко.. не тренирам стигат ми изкачванията на стълбите в даскалои ям много плодове
![]()
С много вода, ограничение на хляба, сладкото, солта, газираното. Отвреме на време малко спорт
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
ям каквото ми се прииска и тренирам волейбол.Само дето сега си счупих крака и като не съм тренирала месец и кусур почнах да качвам.Почнах да ям по-малко та се надявам да си ги върна килограмите
Всъшност с нищо.![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Аз потдържам фигурата си с тренировки по спортна гимнастика 1 или 2 пъти седмично/ по-често 2 пъти/ + в къщи си права специялна аербика която е 1 час и е мноиго изморителна и трудна и мисля, ч ее ефективна, защото наистина не е лесна. Тази аеробика от скоро я правя и я правя по 2 пъти седмично.А за храненето-много рядко си позвоплявам да хапна повечно, но повечето пъти се ограничавам.И ма кар, че аз сиакм да отсалбна мъничко едно момче ми казва, че гъза ми е станал плосък/което не е вярно/ и , че трябвало да кача 3-4 килатоя е луд.
3 пъти седмично фитнес ..без хляб и сладко ..върши отлична работа![]()
![]()
sportuvam mnogo.. bqgam.. koremni presi... sledq si kaloriite uj.. qm si vsi4ko de ama v omereni koli4estwa.. ponqkoga se lishawam ama rqdko.. vednaj kato si naprawish tqlo e po dobre da go potdurjash otkolkoto posle da se mu4ish da stavqsh kilogrami..otdelno mn proteini vzimam ..
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
С глад. Нямам време за фитнес - предпочитам да уча или да чета книги, защото мисля, че с добре развит мозък се изкарват повече пари, отколкото с добре развито тяло. Не ми харесва как изглеждам макар че още кантара не е записукал "Качвайте се един по един, моля!". Проблема ми е в ханша, но пък баба ми е казвала, че жената, когато ражда трябва да има понатрупано там, което не е оправдание, но децата са друго, на което много държа. Както казаха някои, облагодетелствани обаче, преди мен - гени.
П.П. Забравих да кажа, че ми е пределно ясно, че глада е яко нездравословен.
Много спортувам, според сезоните - плуване, тенис, сърф, ски, танци...
Иначе по принцип ям здравословно, защото така съм си свикнала. Не обичам пържено, не обичам газирани напитки, нито пък тестени изделия.
Наблягам на телешкото и пилешкото месо, зеленчуците, плодовете, прясно истисканите сокове, млека и пр.
Зимата убий ме, но не мога да не ям. за това си качвам килограми. Тази зима съм доволна - само 2-3 кила при почти никакво движение и ядене на каквото ми падне, когато ми падне. Маай се поддържам с режима си на живот. Работа (с много мотаене по коридорите), учене, нерви, безсъние. Правя си тренировки със степера в къщи и бедрата ми не са мръднали. От 1-ви март го удрям на по-лека храна и повече движение. сега ми е тежко да отида до центъра и да се върна(общо 30 минути път).
Аз никога не съм имала проблеми с килограмите и не съм спазвала диетидаже някои хора са ми казвали 4е съм прекалено слаба,което сперед мене не е така
доста си хапвам и не се притеснявам да ям дюнери, чипсове и т.н. но и не ги ям постоянно
Иначе доста се движа, всеки ден пеша по няколко пъти по стълбите до петия етаж, а и ходя на танци и т.н. И винаги съм съжелявала тези, които имат проблеми с теглото...,знам че не им лесно :S ама с много спортуване и здравословно хранене става
и успех!
Чесно казано понякога и аз се чудя защо не приличам на свиня|!|
ама това е само понякога иначе хапвам си нормално нищо не спортувам,но пък и не седя цял ден на стола...абе живот си живея,а имам супер фигурка![]()
To infinity and beyond.
Каквото м исе папка това ям... не правя никакви диети... никакви режими... нищо!!! А освен че качвам стълбите защото леко асансиорите не ни работят... ии че ходя на даскало пеша (20 минути път) ... не се оплаквам от фигурата си... тя си е такава каквато искам да бъде... аз съм на мнение че живота е един и трябва да му се насладим напълно...
P.S. Шоколада рулира...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
абе то е хубаво че не напълнявате но ако все пак ядете само нездравословни храни скоро ще имате целулит !
спортувам главно пролетта,лятото и есента (плуване)
правя упражнения
не пия газирано
всекидневно гледам към менюто си да включвам плодове
1 или 2 пъти седмично правя по-дълги разходки (ако се брои)
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Ям много и каквото поискам. Не дебелея и много се радвам. Не ходя на фитнес и не спортувам нещо определено. Всеки ден изкачвам стълби по няколко пъти и в часовете по физическо съм първа писта за волейбол![]()
Stay up all night with the stars *