Родителите са врагове, и ето защо мисля така : защото 1 - от малки ни възпитават и то не както трябва, а както си искат и мислят за добре и постепенно така започват да ни възприемат за нещо по низше от тях, след това идва времето в което като кажат нещо трябва да го правим и като съзреем и влезем в пубертета и вече си имаме свое мнение и вече като не става на техното, те едва ли не ни намразват повече отколкото ние тях! Толкова много случаи на омраза от страна на родителите съм виждал, не пускаъ децата си навън, и повярвайте, в повечето случаи няма причина, те просто искат да ни смъкнат самочуствието и да им ем по-добре припомняйки си, колко послушни сме били като малки! И например в момента майката на гаджето ми не я пуска, а тя хем си е научила хем всичко е точно! Но тя го прави за кеф! Но има тийнеджъри сред нас, които са по умни от родителите, и аз например бих усложнил животът на майка и, но няма да го правя, защото я е бъз от нещо, но едва ли от последиците, майка и после няма да посмее да и заповяда нещо никога повече! Това беше от мен...