- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите са врагове!
Те го правят за твое добро бе!Родителите ти са единствените хора в тая вселена,които ти мислят доброто!Ако не бяха те ти щеше да си като децата от домовете,по-добре ли щеше да ти?Не мисля..Така че осъзнай се малко и тогава говори...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
И ква е разликата дали момичето е на 16-17 или на 18-19...все няма да може да се защити от човек с нож или с пистолет например..
Имам една приятелка, тяхните са уникално ненормални...
Час за непълнолетни е до 10:00, а те дори и до 9 не я пускат.
Учи си момичето, слуша ги, трябва да ги помоли да я пуснат, иначе не..
Това си е потъпкване на самочувствието, тя ще е същата с нейните деца...![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Ако не е това може да стане потъпкване на живота!Първоначално написано от BqlaLiniq
Ах, какви сте глупави, гледате като коне с капаци за момента кво ше стане, а след това ше му мислим.
Моите родители са ме научили така, че без забрани да не излизам след 10 тук-там и като цяло да внимавам кой е около мен, да наблюдавам околните и така и сам да си преценявам какво да правя, а не като повечето да гледам родителските забрани без да знам защо забраняват...
Вярно е, че има отвратително комплексирани родители и с изкривена представа за живота, но те са рядкост..
Но това не прави всички родители врагове.
Точно тоя начин на мислене - "Родителите са врагове!" ви проваля. Напротив - родителите са най-точните и сериозни съюзници!!!!!
И се учете от грешките на родителите си при вашето бъдещо отглеждане на деца...
Първоначално написано от SoFarSoG00d
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.