- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- с какво ходиш на даскало??
Ами мисля,че няма такава тема поне не видях,ако има моля да ме извинитеТаа предлагам нека всеки покаже с какво ходи на училище било то раница,торбичка,чанта и така постнете по една две снимки
![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
Ами дънки,някоя нова блузка,суитчър,раница...ааа и винаги с голям дюнер в ръка.
С найлоново пликче... обичам след това да го изпера и просна на балкона да изсъхне.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
имах предвит да постнем снимки аз ще постна на моята раница![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
Голяма кожена чанта дето се носи през рамо-много ми е удобна.Вече 2 годинки съм с нея и ми побира партакешите![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Няква черна чанта от смотан плат, на рамо се носи, побира учебниците, бе обичам си я![]()
Снимки нямам![]()
nicolepcd
Черна чанта .. носи се през ръка хд .. смисъл абе на лакатянемога да го обясня по - добре ... неква полу лачена ии тъй то
.
снимки и аз нямам
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
na u4ili6te ne nosim ni6to nito himikali nito u4ebnici nito tetradki
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
с найлоново пликче
без нищо
сега последните дни с неква тъпа чанта ама съжелявам нямам нейни снимки на компа ;(
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
и аз имамПървоначално написано от FockidyFockFock
преди ходех с нея.. само дето сега ходя с една найлонова торбичка на Oriflame .. ама скоро ше се наложи да си купувам некоя по-удобна чанта..
![]()
http://store.picbg.net/pubpic/A6/80/...9d861da680.png love yaa![]()
ПП:тука е малко размазана
всеки ден с различна торба, няма как да ги снимам, щото нямам толкова памет в телефона![]()
Снимките на чантите които постнахте са много яки аз ходя с чанта на JACK също в средата е образа му а по цялата раница главата му и пише the nightmare before Christmas много са яки чантите ви![]()
![]()
Не съм ЕМО!!!
една черна през рамото и пише NEO PUNK,има розова звезда и отдолу пише London,England.![]()
![]()
Ооооо
с мойта кафева раницакарат ме от 2-3 години да я сменям, амаааа...това е най-невероятното парче плат на света.
Имам и още 2 чанти. Зелена и розово-черна.
Аз пък ходя с една розовичка на Samsonite, вече нямам какво толкова да нося в нея щото е раничка ама мн си я обичам![]()
С една черно-сива раница. Преди я кичех със секретни игли,висулки и пластелин;то още има следи де.![]()
Няква синичка раничка на Von Dutch мисля, взех си я за 10 лв от пазара... харесвам си я, щот е с много луд цвят, пък и ми се побират нещата вътре... иначе, понякога съм и с мешка... зависи кога, де.
съжалявам за лошото качество,ама..![]()
http://i40.tinypic.com/2s93bcx.jpg
ми с градският транспорт ходя, с какво друго да ходя![]()
Снимка не мога да постнано иначе сменям чантите според облеклото .. имам 3, които могат да поберат учебници и тетрадки, а когато програмата е по-лека (например много двучасовки или свободни) - си ходя с дамска чанта.
**