Цитирай Първоначално написано от Jesus
Защо все повече хората започват да се отказват да се завърнат в България, но въпреки това казват че е обичат. След като е обичаш ще доидеш и ще се бориш наравно с другите, да се мнени изцяло властта, нито 1 от сегашните депутату да няма, да се направят нови закони, при корупция да се ампутират ръце, да се научат.
Обичам България, ама ще се върна, ако се оправи Тя няма да се оправи просто защото искаш. Знам че темата ще ви се стори глупава, ама и аз съм глупак, горд БЪЛГАРИН.

Послепис: Извинявам се за правописните грешки
Хората,които са я напуснали не са го направили за кеф...Направили са го,защото са намерили друга по-добра алтернатива...за живот и т.н....Аз обичам РОДИНАТА СИ,но ненавиждам некадърниците,които ни управляват...И се правят,че работят...Ходя на ляво и на дясно...Гласуват и приемат безсмислени закони....Все едно само те живеят тук... Абсурдистан,както каза Фънки....И за капак си взеха и 13-ста заплата....Всички знаем колко работят и как...Нашите родители се побъркват от работа и получават ниски заплати,те си клатят краката и се чудят как да се оплюят...И си взимат хубавите кинти...
П.П.Авторе,кажи ми при цялата тази бъркотия тук в БГ как да не бяга всичко живо по другите държави?Да,би трябвало всички да се опитаме да направим нещо,НО повечето ни сънародници още не са дорасли интелектуално и т.н....