- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване на краката на момчетата!?(към момичетата)
Въпроса е повече от ясен..."нужно ли е според вас момчетата да си махат космите на краката или не".По темата има 3 отговора...Всеки да даде мнение и да подкрепи мнението си със коментар !!!:P
По темата: Според мен не е нужно защото мъжкият пол е "по-грубият" пол и аз мисля че не им е проблем на момичетата![]()
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Да си махаш космите по краката е гейскоооооо!!!!!
Аиде по срамните части и мишниците добре.. ама чак пък и краката.. доста гейско...
Става дума само за краката...и съм на същото мнение че е гейско...За другите части е ясноПървоначално написано от Komar
![]()
Пфф... темата е коментирана милион пъти. Наистина.
И за пореден път пиша, че за мен няма значение дали приятелят ми си маха космите на краката, или не. Те са си негови.
Може да има определни случаи, в които бих се радвала да е без или със косми, и бих му споделила кои са те (ако се стигне дотам въобще)
Така че както той се харесва, така да си ходи, аз всякак го харесвам.
П.П Ако обаче беше като горила или по-зле, вероятно бих му намекнала, че не е особено добре.![]()
Предпочитам да не си маха космите ако не го е правил до сега.Поне по нещо да си различаваме кракатаПреди не ме бъркаше ,но след като видях най-добрата ми приятелка и гаджето й да сравняват на кой краката са по-гладки и той спечели...не не.. да си има косми да има с какво да му правя гадно като ги дърпам
![]()
нееее![]()
Не!
Everyday seven takes of the same old scheme
Seems we're bound by the laws of the same routine
Gotta talk to you now fore we go to sleep
But will we sleep once I tell you its hurting me
http://prize.bg/cvetincence
http://www.jivotno.com/pisencee
тва е ужас бе... аз няма да ходя с некъф гей..ебахти
az li4no se obeskosmqvam na vsqkade i nemislq 4e ttva e geisko.ako spored vas majat e maj za6toto e e kat maimuna dobre ama spored men ne e taka
Обаче като ви стопи задника от секс..не е гей налиходете като горили е нп
Първоначално написано от MaRTo1233
![]()
Зависи колко е космат попринцип.Всеки си избира,тъпо е да съдиш за мъжа по тва дали си маха космите по краката![]()
Момчета,не разбрахте ли че анкетата е само за момичета.Кво пишете и не ми се ясно.Четете но не я спамете.....
Ми аз си ги махам само лятото защото със космати кракаабе смях ... А иначе се съмнявам някое момиче което го интересува това дали на момчето краката са космати или не
поне така смятам ако някоя се интересува значи е оставала много на сухо
на мен да ми каже краката ти са космати не мога така ще и отговоря нали знаеш пътя за външната врата ако не да ти дам карта или направо през терасата
![]()
напълно те подкрепям менПървоначално написано от themoneymaker
![]()
![]()
+++1Първоначално написано от Serendipitys
![]()
(sun)~{}*
Ами по принцип е малко или много странно... ии по бих предпочела да не ги маха...Но ако са твърде отблъскващи...дълги... заплитащи се... бих се замислила за момчето...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ако не си подаржаш краката при едно момче няма начин да му станат космите на краката поне 1 смПървоначално написано от Hilary_
тфа харесва ли ти .. ?
Теййй шййй ... хяхх
e dobre po vashte logiki togava zakfo i nie momichetata da si gi mahame tupo e trea i te da se poddurhjat kfo e tfa ! zakfo da gi durjat teq kosmi na krakata im da im toplqt prez zimata li ?![]()
Не.![]()