.

Виж резултатите на анкетата: Обезкосмяване на краката на момчетата!?

Гласували
188. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да,трябва.

58 30,85%
  • Не !

75 39,89%
  • Все ми е едно.

55 29,26%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85
    О не, не харесвам момчета с избръснати крака..
    btw: кой каза, че гейовете се пръснат ? виждала съм такива, които са по космясали и от обикновените мъже и момчета

иначе аз моя приятел не си го представям с избръснати крака
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на galu6a
    за мен няма значение
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Цитирай Първоначално написано от sladichkotooo
    e dobre po vashte logiki togava zakfo i nie momichetata da si gi mahame tupo e trea i te da se poddurhjat kfo e tfa ! zakfo da gi durjat teq kosmi na krakata im da im toplqt prez zimata li ?
    през зимата ДА !
    Теййй шййй ... хяхх

преди много обичах мъжа да е обезкосмен по крака/гърди ала бала, обаче след последния ми приятел разбрах, че съм грешала адскии - много е секси мъжа да има косми по краката .. и 2-3 по гърдите и още 2-3 по коремчето

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Sharpay
    много е секси мъжа да има косми по краката .. и 2-3 по гърдите и още 2-3 по коремчето

Не ме кефи хич идеята за обезкосмените мъжки крака. (ръцете пък съвсем...) Мъжкото си е мъжко..хайде сега

Цитирай Първоначално написано от Komar
    Да си махаш космите по краката е гейскоооооо!!!!!

Аиде по срамните части и мишниците добре.. ама чак пък и краката.. доста гейско...

хм зависи си от човека . никoй не може да ме убеди че когато някой е космат като маймуна трябва да си остане такъв.... и е много груба грешка да се каже че обезкосмяването е гейско.. ами не не е напротив няма нищо лошо в това човек да се поддържа
    When it gets cold outside and you got noboby to love you`ll understand what I mean when I say there`s no way we`re gonna give up...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Все ми е едно... с косми или без .. както вие се харесвате
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от themoneymaker
    az li4no se obeskosmqvam na vsqkade i nemislq 4e ttva ne e geisko.ako spored vas majat e maj za6toto e e kat maimuna dobre ama spored men ne e taka

Тоест мислиш, че е гейско.

Все ми е едно

a be tva neznachi che nqkoe momche kato si maha kosmite na krakata e gei wee lele az obicham da e bez kosmi i segashniqt mi priqtel se obeskosmqva po krakata tva ne znachi che e gei!!!! ne poznavam momche koeto da ne si maha kosmite na krakata daje nqkoi i na racete prosto kvo tolkova ne mislq che sa geiove naprotiv super atski pichove sa si .. :P :P :P :P :P
    I'm the one Love me ...

Цитирай Първоначално написано от Xrisinka
    a be tva neznachi che nqkoe momche kato si maha kosmite na krakata e gei wee lele az obicham da e bez kosmi i segashniqt mi priqtel se obeskosmqva po krakata tva ne znachi che e gei!!!! ne poznavam momche koeto da ne si maha kosmite na krakata daje nqkoi i na racete prosto kvo tolkova ne mislq che sa geiove naprotiv super atski pichove sa si .. :P :P :P :P :P
    ооуу по краката ще го преживея все някакси че си е мяхнал космите,ама по ръцете.. е това наистина е гейско

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Ем то първо никой нищо не правеше на последъп почнаха да се обезкосмяват всякъде, после ще почнат да си правът женси прически, от там и до грим... То скоро мъжете и жените няма да се различават ако вървят така нещата

Цитирай Първоначално написано от MaRTo1233
    Гърди мъжки пълни с въшки , на всеки косъм по сто и осЪм
    Tова е великооо!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    За краката ми е все едно.Е,ако е гладичко е по-добре,но не ми пречи и иначе.Но за под мишниците и половия орган съм твърдо "За" момчетата да се епилират!

ся остава да кажете, че е "по-хигиенично" да си маха космите по краката, промити мозъци такива... пълните ми изтормозената душичка, като наречете махането на космите по краката за МОМЧЕТА "поддържане" ... за един МЪЖ (наблягам МЪЖ, не някой недорасъл пикльо, дето не знае кое къде тряа да влезе), "поддържане" е в лицето на редовното къпане, бръснене (НА ЛИЦЕТО), ресане (нормална свястна прическа) и обличане на чисти дрешки... сичко друго клони към прекалена суетност, което е характерна черта на ЖЕНИТЕ...

тъй де, по темата (за който не се е досетил) - твърдо против..!! нещото, което може най-много да ме отврати в едно момче е да си е обезкосмявал краката/ръцете...а, да не забравяме и скубаните вежди ...

Все ми е едно...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от Xrisinka
    +++ 1 ... това че си маха космите не означава че е гей .... напр. В.Божинов като се епилира да не е гей ? .... огледайте се малко.... повечето известни и красиви мъже се епилират .... (да не са ГЕЙОВЕ ? ) Но все пак всяко момче сам решава дали да го прави или не ...
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от Mastta
    Ем то първо никой нищо не правеше на последъп почнаха да се обезкосмяват всякъде, после ще почнат да си правът женси прически, от там и до грим... То скоро мъжете и жените няма да се различават ако вървят така нещата
    Така е. А и се опитват да ни пробутат номера, че го правят от гледна точка на хигиената. Да си слагат фон дьо тен (и такива ги има), да си бръснат ръцете и краката и да твърдят, че е поддържане и хигиена...
    Хубаво де, нека си правят каквото искат, но след като не могат да дадат обяснение защо го правят и се опитват да ме убедят, че точно от това зависи хигиената

НЕ! Мисля, че точно на краката обезкосмяването за мъжете е тъпо и гейско

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Само ако е наложително, иначе не.. попринцип не се кефя на момчета с по-гладки крака от моите пфхаха

Цитирай Първоначално написано от plmn
    Цитирай Първоначално написано от themoneymaker
    az li4no se obeskosmqvam na vsqkade i nemislq 4e ttva ne e geisko.ako spored vas majat e maj za6toto e e kat maimuna dobre ama spored men ne e taka

Тоест мислиш, че е гейско.
    e obakal sam se ne e geisko

Е против.Обожавам космати мъжки крака
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Цитирай Първоначално написано от Serendipitys
    Аз искам мъж, не гол охлюв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си