- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване на краката на момчетата!?(към момичетата)
О не, не харесвам момчета с избръснати крака..
btw: кой каза, че гейовете се пръснат ? виждала съм такива, които са по космясали и от обикновените мъже и момчета![]()
иначе аз моя приятел не си го представям с избръснати крака![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
за мен няма значение![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
през зимата ДА !Първоначално написано от sladichkotooo
![]()
![]()
Теййй шййй ... хяхх
преди много обичах мъжа да е обезкосмен по крака/гърди ала бала, обаче след последния ми приятел разбрах, че съм грешала адскии - много е секси мъжа да има косми по краката .. и 2-3 по гърдите и още 2-3 по коремчето
Първоначално написано от Sharpay
![]()
Не ме кефи хич идеята за обезкосмените мъжки крака. (ръцете пък съвсем...) Мъжкото си е мъжко..хайде сега![]()
Първоначално написано от Komar
хм зависи си от човека . никoй не може да ме убеди че когато някой е космат като маймуна трябва да си остане такъв.... и е много груба грешка да се каже че обезкосмяването е гейско.. ами не не е напротив няма нищо лошо в това човек да се поддържа![]()
![]()
![]()
![]()
When it gets cold outside and you got noboby to love you`ll understand what I mean when I say there`s no way we`re gonna give up...
Все ми е едно... с косми или без .. както вие се харесвате![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от themoneymaker
Тоест мислиш, че е гейско.![]()
![]()
Все ми е едно
a be tva neznachi che nqkoe momche kato si maha kosmite na krakata e gei wee lele az obicham da e bez kosmi i segashniqt mi priqtel se obeskosmqva po krakata tva ne znachi che e gei!!!! ne poznavam momche koeto da ne si maha kosmite na krakata daje nqkoi i na racete prosto kvo tolkova ne mislq che sa geiove naprotiv super atski pichove sa si .. :P :P :P :P :P
I'm the one Love me ...
ооууПървоначално написано от Xrisinka
![]()
![]()
по краката ще го преживея все някакси че си е мяхнал космите,ама по ръцете.. е това наистина е гейско
Ем то първо никой нищо не правеше на последъп почнаха да се обезкосмяват всякъде, после ще почнат да си правът женси прически, от там и до грим... То скоро мъжете и жените няма да се различават ако вървят така нещата
Tова е великооо!Първоначално написано от MaRTo1233
![]()
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
За краката ми е все едно.Е,ако е гладичко е по-добре,но не ми пречи и иначе.Но за под мишниците и половия орган съм твърдо "За" момчетата да се епилират!
ся остава да кажете, че е "по-хигиенично" да си маха космите по краката, промити мозъци такива... пълните ми изтормозената душичка, като наречете махането на космите по краката за МОМЧЕТА "поддържане" ... за един МЪЖ (наблягам МЪЖ, не някой недорасъл пикльо, дето не знае кое къде тряа да влезе), "поддържане" е в лицето на редовното къпане, бръснене (НА ЛИЦЕТО), ресане (нормална свястна прическа) и обличане на чисти дрешки... сичко друго клони към прекалена суетност, което е характерна черта на ЖЕНИТЕ...
тъй де, по темата (за който не се е досетил) - твърдо против..!! нещото, което може най-много да ме отврати в едно момче е да си е обезкосмявал краката/ръцете...а, да не забравяме и скубаните вежди ...
+++ 1 ... това че си маха космите не означава че е гей .... напр. В.Божинов като се епилира да не е гей ? .... огледайте се малко.... повечето известни и красиви мъже се епилират .... (да не са ГЕЙОВЕ ? )Първоначално написано от Xrisinka
![]()
![]()
Но все пак всяко момче сам решава дали да го прави или не ...
![]()
Така е. А и се опитват да ни пробутат номера, че го правят от гледна точка на хигиената. Да си слагат фон дьо тен (и такива ги има), да си бръснат ръцете и краката и да твърдят, че е поддържане и хигиена...Първоначално написано от Mastta
Хубаво де, нека си правят каквото искат, но след като не могат да дадат обяснение защо го правят и се опитват да ме убедят, че точно от това зависи хигиената![]()
НЕ! Мисля, че точно на краката обезкосмяването за мъжете е тъпо и гейско![]()
Само ако е наложително, иначе не.. попринцип не се кефя на момчета с по-гладки крака от моите пфхаха![]()
e obakal sam se ne e geiskoПървоначално написано от plmn
За съм!
Е против.Обожавам космати мъжки крака![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Първоначално написано от Serendipitys
![]()