- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване на краката на момчетата!?(към момичетата)
Най-накрая какво ще си окаже,че гаджето ти е с по-гладки крака ?! Гейска работа ..![]()
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
The passage out of the dark..
Предпочитам краката му да са по-гладки от моите,отколкото да е някфа космата горила.
ако си гей
си махни всяко косъмче от тялото
еми против съм..то къв "мъж" ше е, ако няма и едно косъмче... но пък ако е прекалено окосмен, по-добре да ги маха![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
ех неуки било гейско... ако бяхте чели щяхте да знаете, че в америка мъжете не си махат космите на "мишниците" защото било "гейско" все едно те да мислят че цяла БГ има само гейове защото всички си обезкосмяват "мишниците"Първоначално написано от MaRTo1233
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
мъж като лайно на дъждПървоначално написано от zWezdichkaaa
![]()
![]()
Точно xD Момчетата с обезкосмени крака,гърди,ръце и прочие не са момчета,а просто подобия на такиваПървоначално написано от Serendipitys
![]()
Да, гейско е, но пък е и симпатичноАбе да прават квото щът, скубете се, мъже, ако искате квото знаете правете. Особено ако си падате по себеподобни
![]()
Е не сме такива мазохистиПървоначално написано от BoCupycake
![]()
Офф еми то вече няма нещо,което момичетата да правят и момчетата да не са започнали да правят! Гейски историй!
По темата - НЕ ЕСТ!!![]()
Предпочитам мъжете да са с косми.Навсякъде![]()
Много ги измъчихте горките момчета...![]()
Няма нужда (при някои) да се обезкосмяват. Пък, ако има нужда хубаво, но да не вземе да им хареса...
твърдо за!
харесва ми да няма едно косъмче по краката (и другаде) да е гладко![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Одобрявам това, не знам гейско ли е или не ама е много противно да видя момче по къси шорти и някви космясали крака...разбирам ако косъмчетата са по-светли или не са много, но в някои случаи е просто отвратително..особено лятото кат видя някой такъв в рейса направо ми се ще да хвана една бръсначка и сама да го обръсна![]()
Ами,ако момчето се чувства по-добре с обезкосмени крака да,но според мен това не е изобщо наложително и задължително,все пак трябва да се открояват по някакъв начин от нас /,въпрос на вкус и нужда
![]()
.........
не мисля, че е нужно![]()
Еми честно казано щом съм с момчето няма да ме интересува дали има косми или не ама е по-добре сякаш без..Не че ще го върна ако има де ;]
Гадно е...при това мн...абе отвратително си е като го погалиш и да е гладък като бебешко дупе![]()
не за бога... като си затворя очите и като го погаля ще ми е като момиченце![]()
![]()