- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чай за отслабване ????
Абе хора някой пил ли е този чай "Сание" за отслабване ? Аз го започнах уж да сваля някое килце още, ама като гледам в другите форуми коментарите се питам дали има ефект? Та ако някой го е пил и има мнение нека споделиДали наистина се свалят по 4 кг за месец
ако е така т`ва си е златна мина
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Аз имам такъв чай сваля се само ако е съчетан с плодова диета иначе не
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Познавам хора,които са свалили килограми,ама не става само с чай,необходима е и диета.
каква диета ... споделете много ще съм благодаряна ... някакъв режим ли? Аз сега спазвам един : не ям сладко, тестено и не пия газирано ... наблягам на супи, плодове и зеленчуци ... , но ако някой предложи нещо с удоволствие ще го изслушам (прочета)
A kakvo shte kajete za zeleniq 4ai ?Ima li polza ot nego ? Az chuh,che se svalqt 3 kg na mesec ot nego,no razbrah,che ne e polezen ....
Пия зелен чай,но при мен няма ефект щото ям само глупости,а и за да има ефект съм чувала,че на ден трябва да се пият по 3 чаши![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Не знам от къде си го чула това, че не е полезен, но е пълна глупост... За отслабване не знам, аз не го пия за това, пия го защото ми харесва... Но... по принцип, зеленият чай е един от най- полезните, защото е силен антиоксидант.Az chuh,che se svalqt 3 kg na mesec ot nego,no razbrah,che ne e polezen ....
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Зеленият чай помага....
Emi nz...Toi po princip e za razhlabvane i mi kazaha,4e ne e polezen za chervata ili neshto podobno,no inache i az misleh,che e polezen
ами именно- този чай Сание е зелен чай за отслабване , и аз за тва питам дали наистина от него се свалят до 4 кг
Emi na moq pi6e max 3kg.Znam 4e edna fr na maika mi otslabna ot nego,no nz to4no s kolko
Малко нереално ми се струва 4 кг за 1 месец само от чай ама.. пробваи и ще разбереш!И да напишеш какво е станало ей.. че ако е вярно да го зимаме и ние.
П.С. Според мен щом спазваш и някаква диетка нещата при теб може и да се получат
а дано![]()
.......
Абе хора,защо не разберете:ако по цял ден седите на дивана и си пийкате чайа за отслабване едва ли ще има резултат-пораздвижете се малко-спорт,фитнес туй онуй и се ще има няква файда.
не ти препоръчвам да използваш чай за отслабванеПървоначално написано от ELFIQ
![]()
само ще си отровиш организъма![]()
спортувай
яж полезни храни
консултирай се с диетолог
не пий хапчета без консултация с лекар!
не лишавай организъма си от храна тъй като си в подрастваща възраст
е.. това е от мен![]()
успех
Мои познати бяха приемали някакъв зелен чай,но не знам името,спомням си,че не се препоръчваше за мъже,не знам доколко е ефикасен,но причиняваше диария,което е много кофти,особено,когато не си вкъщи.
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Не съм го и чувала, но не вярвам да има ефект. Пък ако има представи си каква химия е и каква вреда може да ти доведе.
Спорт и спорт! За мен това е решението.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
една фр пиеше и каза, че от него не си ядяло за седмица и после спря да го пие, всъщност това са глупости, защо не отслабнеш по здравословния начин и ще си запазиш килцата
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
По принцип заления чай е много полезен при отслабване ( а и не само),защото ускорява метаболизма.Но не ти препоръчвам дая си купуваш " Сание" .![]()
По-добре си купи обикновен зелен чай- в Билла има 1000 различни вида!
![]()
аз си пия всеки ден черен чай, зелен не пия, но ако започан съчетан с моя режим дали ще има ефект![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
чай за отслабване...![]()
няма нужда от никви чайове за да отслабнеш...просто повече спорт и подходящ хранителен режим![]()