.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Не мога да спра..да пия

Всяка ве4ер пия от м1ка и проблеми който имам. само на 20 съм и имам мн проблеми и винаги си намирам при4ина да пия дори за най малкото.просто исках да напиша знам 4е никой неможе да помогне дори не споделям при4ината но немога да спра да пияя нямам и ме4ти ве4е нз 6то живея.немога да се самоубия макар 4е искам може майками и баща са при4ина да не го направа..каажете ми кво да права не изд1ржам ве4е и приятели нямам нямам кво да права (
    По цял ден пия и спя ..така минават дните ми .Нямам спомени от нищо ве4е вси4ко забравих

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Спри да пиеш като за начало.
    Алкохола те кара да забравиш за проблемите си, но когато прекаляваш хронично с него-както е в твоя случай, води до нови, по-лоши.И така се оказваш в един омагьосан кръг!
    Та вземи се в ръце и потърси решение, че иначе тотално ще се затриеш.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Maй си бил пиян като си го писал тоя пост а ?
    The Spark

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    По едно време и аз мислех че съм станал алкохолик като винаги когати имах проблем се напивах....ОГРОМНА грешка.Дори да се напием след това изтрезняваме а проблемите пак са си там.Изправи се пред своите проблеми и спри алкохола.

Супер фен
    Град
    Своге
    Запиши се в някой клуб на анонимните алкохолици ...
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    pil sum. no 6tom pi6a..ne sum piqn!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от fashion90
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    pil sum. no 6tom pi6a..ne sum piqn!
    Eh i az sum pisal, kogato sum bil piqn, izliza s tolkova gre6ki kolkoto i tvoeto
    The Spark

Аз се сещам, имах един много тежък и черен момент преди около година, пълна безизходица,пълен шит!! И аз си мислих, че алкохолът няма да помогне,особено пък,ако пия сама и затова седмица и повече не бях близвала дори,но депресията супер се задълбочаваше...И си взех пиене и яко се натрясках сама...много беше зле положението,но именно в този момент ме сполетя вдъхновение и разбрах какво трябва да направя. Така, че не ги слушай тези глупости, че не трябвало да пиеш..напротив, алкохолът успокоява и прояснява,когато ти е много гадно!!! Поне на мен ми помага да си систематизирам най-важните цели. Дано скоро всичко бъде наред с теб (: И не забравяй...има поне 3 гледни точки за дадена ситуация.. а и краят е едно ново и по-уверено и претръпнало начало..това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Щом осъзнаваш проблема, защо не променяш нищо? Какви са тези неща като "не мога да спра". Реши го твърдо, спри алкохола, опитай се разрешиш проблемите, ако не - забрави част от тях. Това е начина.

Когато човек стигне дъното, единственния път е нагоре.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Измисли нещо, с което да се занимваш, така че да ти помогне да си
    решиш проблемите и да те отвлича от пиенето. Като мрънкаш, нещата няма да се оправят. Намери си на работа, срамота е да си на 20 и да се подпираш, а ваще да те издържат. Всички имаме проблеми, но ако си малко по- умен, намираш начин да се справяш с тях и да продължаваш напред. Ти прецени от кои си...

Give me your best shot motherfucker!

Супер фен Аватара на Riot
    fashion90 на 20 години не спира да пие
    Адската работа
    бах тия латиноамерикански сериали дет промиват главите на децата
    Моля ?!

Това, че някои хора си живеят във веселата си розова кутийка съвсем не означава, че други, също на по 19-20 години, не могат да имат невероятни проблеми..да ви имам снобското мислене..отворете си очите за света, в който живеете

Цитирай Първоначално написано от Serendipitys
    Така, че не ги слушай тези глупости, че не трябвало да пиеш..напротив, алкохолът успокоява и прояснява,когато ти е много гадно!!!
    Ти сериозно ли го написа това? Без бъзик, напълно сериозно?
    По-голяма простотия не бях чела от доста време.

ок де, бях пропуснала частта,в която авторът на темата казва, че не можел да спре.. в такъв случай

Виж какво, казваш, че може би мисълта за родителите ти е тази, която те въздържа да не направиш някоя глупост със себе си. В такъв случай защо не помогнеш например по някакъв начин на майка си и баща си или да ги зарадваш с нещо. Не знам каква е точно ситуацията, но вярвам, че ще помогне удовлетворението, което ще ти достави жестът.

А колкото до това, че не можеш да спреш алкохола.. не говори глупости..няма НЕ МОГА, има неща, които НЕ ИСКАМ да правя.. замисли се..

Цитирай Първоначално написано от Corporatedesign
    само спи и пие по неговите думи, без да съм изявен сноб, но си мисля, че е абсолютен лигльо и паразит този, който се чуди какво не му е наред.

Я да хване малко да поработи и да не живее на гърба на другите, току виж намерил смисъл в жалкия си живот.
    Ако е така, жалко наистина, че ни занимава с глупости.. Аз много се вживях, така че спирам да философствам (:

Еми..и аз имам проблеми,тъпия ми съквартирант се обадил на баща ми да се оплаква,че съм увеличавал музиката.Вместо да дойде при мене да ми го каже??Имам 2 избора.
    Да му счупя зъбите или да се напия и да се опитам да го забравя,че нервите ми са на макс.
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Цитирай Първоначално написано от tochi
    Цитирай Първоначално написано от Serendipitys
    Така, че не ги слушай тези глупости, че не трябвало да пиеш..напротив, алкохолът успокоява и прояснява,когато ти е много гадно!!!
    Ти сериозно ли го написа това? Без бъзик, напълно сериозно?
    По-голяма простотия не бях чела от доста време.

ок де, бях пропуснала частта,в която авторът на темата казва, че не можел да спре.. в такъв случай

Виж какво, казваш, че може би мисълта за родителите ти е тази, която те въздържа да не направиш някоя глупост със себе си. В такъв случай защо не помогнеш например по някакъв начин на майка си и баща си или да ги зарадваш с нещо. Не знам каква е точно ситуацията, но вярвам, че ще помогне удовлетворението, което ще ти достави жестът.

А колкото до това, че не можеш да спреш алкохола.. не говори глупости..няма НЕ МОГА, има неща, които НЕ ИСКАМ да правя.. замисли се..
    Не е точно че немога да спра. пия да забрава и да не мисла. тогава съм друг човек но после съм отново зле

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си