- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ще подарите за "Свети Валентин"
Абе, дори да празнувах Св.Валентин щеше да ми е доста тъпо да получа някоя от гадните безлични посредствени керамични фигурки на две котенца и сърчице, две мишленца и сърчице, оо как забравих, две мечки и сърчице, сърчице във сфера с вода и брокат вътре, розов заек или нещо такова... Просто защото пазарът е пълен САМО с такива неща, а аз не обичам да имам в стаята си някви сувенири и дрънкулки, дето ги има навсякъде - не само че място ми заемат и прашасват, ами и знам че 9 от 10 момичета са получили същата или подобна простотия за тоя измислен празник...
Предпочитам Трифон да празнувам, въпреки че и в него не се вживявам. 14 февруари си е просто 14 февруари. Пука ми на мене.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Те т'ва че си подарим.
И за трите празникЪ.![]()
не смятам си харча парите за глупости...
е ако приятеля ви е глупост.ок.не си харчете парите за 'глупости".аз ще си му взема подарък от сърце.въпреки всичко дали празнувате или не важно е че сте се сетили за любимия си човек дори да е с нещо мъничко.Не се стискайте няма да се охарчите,че гледам повечето за това се притеснявате.Момчетата примерно не ви пречи да поднесете един букет.Едно момиче винаги много би се зарадвало
цветята - в саксии, молим!:Д
Добавям още един подарък в кошницата, да не остане без хич:Д
/
![]()
Първоначално написано от Corporatedesign
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
![]()
RESPECT!
*bow*
ахахха,разплаках се на няколко пъти
сори,сигурно не е смешно,но..
та,аз съм окриляна и аз да празнувам Св.Валентин,защото все веднъж в живота трябва да се пробва,а пък нещо ме кара да мисля,че вероятността да съм с някой другата година и всяка година напред,клони към нула.
Затова ще е тази година-за пръв и последен път.
Ноо нямам идея какво да подаря..засега единственото ми хрумване е хубав бързовар (защото моя много обича чай и му бях купула някакъв луксозен преди време,но уви,може да си го прави само с топла вода).Но това май е малко тъпо,защото е практично,а не романтично.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
пробвах това..и сгреших.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Обича чай? Колко го обича?
Дървена кутийка с различни насипни(или пък не!) чайове би била един прекрасен подарък, си мисля.
На Туининг'с има, знам, но по сувенирните магазини се намират всякакви подобни. Бляааа... Нямам си работа, та се меся:Д
Да и мен ме издразниха всичките розови плюшени ташаци - едва намерих нещо свестно,което не е розово и грозно,а и ще си го доукрася предварителноПървоначално написано от jghgh
И напраих два селф мейд подаръка :P Така де,втория още го правя
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Кило ракия![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
много католици имало тук бе.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Corporatedesign, харесва ми как пишеш
На Блаб идеята с чайчето е хубава.
Винаги съм смятала, че е гадно да се подаряват плюшени играчки, възглавници-сърчица и други такива лигавщини. Бърка ми някъде тази ''романтика'' (в кавички, защото романтиката според мен не се състои в изтъркани споменчета и лафчета, сърчица, подаръчета, имена от типа на ''мило'', ''скъпи'' и други такива глупости). И така, ако трябваше да избирам подарък/ на мен да ми подаряват подарък, нямаше да искам изтърканите глупости, които изброих по-горе.
Corporatedesign, това случвало ли се е наистина?
Бая изпадащо, но всеки има кирливи истории от миналото..![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ами едно голямооо....Нищооо...не за друго..няя на кого ;ss
Аз кат се замисля мога да ти кажаПървоначално написано от Corporatedesign
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Аа, няма проблемПървоначално написано от Still1ME1Still1HERE
![]()