.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Дори и след пояснението те разбрах и пак съм съгласна с теб...!!! Амм спирам със спама чее... Лека вечер от мен ти желая!!
    Мерси на теб също
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от Yallama
    ..на мода, ама друг път.. малките все гледат да се праснат колкото се може по-бързо

+1 Точно

MoeTo Si E mOe,ChuJdOtO e ObShTo!

Голям фен
    Никога няма да има мода .... кво на тебе ще ти се прави секс и ще си кажеш а не то е модерно да не се прави .. и няма да правиш

Може да се кажи кое е за предпочитане .. и какви са повечето от дадена до дадена възраст ама мода ...

Иначе аз пък сам от момчетата който не обичат детствените никога несам бил и няма да бъда с детствена ...

Просто обичам когато го правя с някоя .. да знае какво ще стани не да ме гледа кат теле в зеле ... без да се обиждате детствените

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    хубаво е,когато и 2-мата са чисти,особено момичето-като сълзичка невинна и чиста. (девствена)
    Това е рядкост-радвам се,че имах щастието да го преживея,но вече не съм с този човек.

А по темата:
    Кога дойде на мода-когато всички се проебаха (без извинение).
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Вместо да пускаш "тъпи" теми... и да "сърФираш" из нета... остави компютъра и излез малко в реалния живот... заа да видиш какво е на мода...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Девствеността е все по-умаловажавана "ценност". И тези които я притежават вече са малцинство...
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Изобщо не ме интересува дали е на мода или не .. аз ще си правя квото искам ,независимо от модата..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си