- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствеността е на мода
Мерси на теб същоПървоначално написано от Hilary_
![]()
offline forever!
Никога няма да има мода .... кво на тебе ще ти се прави секс и ще си кажеш а не то е модерно да не се прави .. и няма да правиш![]()
Може да се кажи кое е за предпочитане .. и какви са повечето от дадена до дадена възраст ама мода ...
Иначе аз пък сам от момчетата който не обичат детствените никога несам бил и няма да бъда с детствена ...
Просто обичам когато го правя с някоя .. да знае какво ще стани не да ме гледа кат теле в зеле ... без да се обиждате детствените
Това е рядкост-радвам се,че имах щастието да го преживея,но вече не съм с този човек.Първоначално написано от angelcheeee_93
А по темата:
Кога дойде на мода-когато всички се проебаха (без извинение).
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Вместо да пускаш "тъпи" теми... и да "сърФираш" из нета... остави компютъра и излез малко в реалния живот... заа да видиш какво е на мода...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Девствеността е все по-умаловажавана "ценност". И тези които я притежават вече са малцинство...![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Изобщо не ме интересува дали е на мода или не .. аз ще си правя квото искам ,независимо от модата..