.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Мега фен
    Град
    Канзас ;)

2 въпроса за парфюмите

Имам 2 въпроса, свързани с парфюмите и се надявам да ми отговорите бързо

1Как да задържа аромата по-дълго?Почти винаги като се пръсна веднъж и след час-два вече не усещам на кво мирише, а пък неща да се поливам с парфюми,че да задушавам околните
    и
    2тва може да прозвучи странно,но все пак-Цвета на течността във шишенцето може ли да се промени: примерно да потъмнее или да изсветлее ако имам 1 парфюм от 2 години?!

10х!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Повече от фен Аватара на Dian4ety

Re: 2 въпроса за парфюмите

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry

1Как да задържа аромата по-дълго?Почти винаги като се пръсна веднъж и след час-два вече не усещам на кво мирише, а пък неща да се поливам с парфюми,че да задушавам околните
    и
    2тва може да прозвучи странно,но все пак-Цвета на течността във шишенцето може ли да се промени: примерно да потъмнее или да изсветлее ако имам 1 парфюм от 2 години?!

10х!
    По 2 въпрос:парфюма може да изсветлее ако е на слънце

Това ,че се отмирисва след час показва колко качествен ти е парфюма.. А цвета не може да се промени .. дори и 5 години да си стой ...
    I balme You for the moon and sun
    For my dreams at night
    For the eagle`s flyght!! ..

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeEmptYSouL
    Това ,че се отмирисва след час показва колко качествен ти е парфюма.. А цвета не може да се промени .. дори и 5 години да си стой ...
    Еми да ама качествените са по + 100 лева пък за жалост не всеки може да си го позволи но пък наистина са страхотни,ако имах парите бих си купила скъпр парфюм..братовчедка ми като ме прегърне ии аромата стои на блузата ми докат не я изпера..а само ме е прегърнала за няма и 5 секунди ..самата аз не съм се пръскала..

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Парфюмът ти щом бързо се измирисва значи не е качествен-вярно ,че тези които стоят часове са много скъпи,но ....
    По втория въпрос-не мисля,че ще изсветлее

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword

Еми пръскаш толкова, че хем след час-два да не се отмирисва и хем да не задушаваш околните ?

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Купи си парфюм, дезодарант, ароматизирана ролка, на един и същ аромат, първо си сложи ролката, след което се пръсни с парфюма, а после с дезедоранта, за да " запечаташ " аромата.
    Така при мен става... държи 5, 6 часа аромата...

и

10х!
    1) Щом искаш дълготраен аромат куписи качествен парфюм ...дай малко повече пари и няма да съжаляваш.
    2) По принцип не, но зависи от парфюма.
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

И аз имам проблме послендо си взех едно Версаче от магазин за маркова козметика ( дадох над 100 лева за 50 мл) и няколко часа след това никъв го няма ... А брата си беше взел Живанши и като се пръсне 2 пъти дрехите му миришат доакто не ги изпере ...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Май най-накрая ще пробвам идеята ролка+дезодорант+ парфюм,които да са с еднакъв аромат.. Мерси хора!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

аз използвам един парфюм на Ейвън който държи 5-6 часа ..то по скоро е спрей за тяло..но мисля че вече го няма в брошурата и не е никак скъп -около 5 лв
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Така аз първо на втория ти въпрос ще отговоря.Цвета избелява и като цяло парфюма се съсипва,ако се държи на неподходящо място.
    Относно миризмата.Парфюма се впръсква на местата където имаш пулс.И не само скъпите парфюми държат трайно.Има и такива от 10,15 лева които си издържат по 4,5 часа.Аз съм много доволна от B.U.Незнам дали знаеш ,но когато свикнеш с една миризма ти спираш да я усещаш и може заради това да си мислиш,че не меришеш на парфюм.Също така...някъде бях чела "Прафюма се нанася там където искате да ви целуват".Хехе,е т'ва са вече лигавщини.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Може би просто свикваш с аромата и затова не го усещаш.

Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    И аз мисля така. Онзи ден като бях с приятелят ми той спомена, че супер много съм се напръскала, а аз изобщо не усещах аромата си.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от Spamer
    Доставиха ми The One хубав е Обаче имам въпрос къде да се пръскам в смисъл по тялото по врата или навсякъде
    Отговори като "по генеталите" не се приемат
    Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно

Послепис : естествено че съм фейк

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    И аз мисля така. Онзи ден като бях с приятелят ми той спомена, че супер много съм се напръскала, а аз изобщо не усещах аромата си.
    И аз не си усещам парфюмите Затова има 3 парфюма в нас и ги сменям през няколко дни,за да усещам все пак Иначе на училище винаги ми казват,че много ми се усеща парфюма

Нали знаеш Коко Шанел какво казва.. Най- голям ефект от парфюма има като се пръскаш по сгъвката на лактите и сгъвката на коленете.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Нали знаеш Коко Шанел какво казва.. Най- голям ефект от парфюма има като се пръскаш по сгъвката на лактите и сгъвката на коленете.
    мдам и като вървиш всички да ти усещат парфюма

Днес сутринта една приятелка миришеше мн яко и аз я попитах как се казва тоз парфюм и тя ми каза че го носи със себе си и аз естествено се напръсках.Беше към 12 часа а сега вече е 19 и нещо и още го усещам.Попитах я откъде си го е купила и та ми каза че са и го напълнили от един магазин.Около левче струва едно мъничко шишенце.Наистина е мн яко.И аз ще си купя същия.

Супер фен Аватара на galu6a
    1. ако е не качестве ест моя ,който е подарък от приятеля ми като си го сложа мириша 1 седмица а пък аз се пръскам всеки ден и вече цялото ми тяло мирише
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    1. ако е не качестве ест моя ,който е подарък от приятеля ми като си го сложа мириша 1 седмица а пък аз се пръскам всеки ден и вече цялото ми тяло мирише
    е не се ли къпеш?

по темата: Зависи от парфюма...
    а иначе не го дръж на слънце, може да промени цвета си
    Sunrise and the new day's breakin' trough
    The morning of another day without you
    And as the hours roll by
    No one's there to see me cry except the sunrise
    The sunrise and you...

Град
    Wonderland
    Всичко зависи от парфюмът.

Koi darji parfumi po dve godini???

Цитирай Първоначално написано от kris4uuuu
    Koi darji parfumi po dve godini???
    Хаха е незнам, ама аз карам с един 1-2 седмици, зависи как се пръскам.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от Pepincetyy
    Хаха е незнам, ама аз карам с един 1-2 седмици, зависи как се пръскам.
    Колко мл ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си