- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пари са ви достатъчни за 1 месец?
С други думи казано...колко излизате на "ваще"?
Как мислите-много ли е или е приемливо?
Смятайте джобни+интернет+телефон+др хи+уроци+дори ако можете ток,вода,храна вкъщи...и каквото се сетите.
За мен си смятам,че харча към 250-300 лева.
сЪжЪ ако има такава тема.![]()
Като сметнем, че заплата ми е 700 лева и ми е осигурен подслон и не плащам сметки... все още хах
Харча около 500 лв плюс лекциите и заделям за черни дни
MASS DESTRUCTION IS MY NATURAL REACTION !
EAT MA SHIT MF AND BOW ME BITCH
многоо![]()
300-400
Като не си смятам уроците - около 50 лева.
С уроците - 250.
Don't tell me what I can or can't do !
Ами ... за вода, ток, храна, интернет няма как да кажа само за мен, защото цялото ми семейство ги използва.
За дрехи, храна и джобни - 150, дори понякога 200.![]()
Парите никога не са достатъчни![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
така. Интернет - 25 кинта, телефон - пак толкова някъде, карта за пътуване - 10 кинта, карти за плуване - 30 кинта, джобни - към 150 - 200 кинта, за разни работи около 100 - 150 кинта, дотук общо 340 - 390 кинта някъде. Ама и още неща има дето не се сещам сегаСега за раздаването на наградите на Пайнер още 15-ина и после ше ходим с приятели в Дай Дай още към 50, лятото към 50 - 60 - на кинта за Планета Дерби + с почерпката след това.
За сега съм към 300-350 лв, от тях 99% за храна. Обаче ако ме вземат на работата която кандидатствам ще им нося по 2 бона![]()
Джобните са ми по 3 лв на ден, тоест към 20 - 25 лв на месец... телефона 10 лв, ако не говоря много... дрехи - на всеки две седмици си купувам по нова дреха, така, че да го кажем към 50.. интернет, кабелна и др сметки - 25 лв... една стотачка ще е добре ;Д
Леле ама аз съм ужас.... сега ще ме хвърлиш в сметки...
Значи около 30 лева джобни седмично понякога и повече, около 30-35-40 лева телефон от които те плащат 15-20, грубо за мен около 60 лева (максимум) за храна, и разни извънредни разходи, ток да хабя около 20 , вода да хабя за 5-10 лева.. знаааачиии - 200 и нещо, грубо.![]()
Sintya щом джобните ти са по 3лв,то тогава на месец не са 25лв,а 90лв.Иначе сутрин ми дават по 2лв за закуска ии после зависи,ако излизам взимам още 2-3лв...За дрехи харча различно,но този месец е р. ми ден ии ще се поохарчат-искат или не.Абе незнам колко им излизам....
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Такааа джобни-около 40-45 мноого грубо,16лева за тренировките ми ии още толкова заа я плуване,я фитнес-пристрастена съм към спорта,интернета си го плащам аз,аа телефона ми на 2-3 месеца го зареждат с по 15 лв(имам много безплатни)
абее 100лева минимум....ужсс
Джобните са ми 150-200 евро на месец (всеки път различно но не по-малко от 150 и не повече от 200).
Отделно мама ми дава по още около 30-40.
Харча ги за дрехи, глезотии книги и учебници (последния който си купих струваше 60 евро).
Спестявам обаче за да си купя нов лаптоп и да изкарам курс за маникюрстка () . Пък и ще ходя другия месец за седмица на гости у една съфорумничка и съм спестила парички за влака (60 евро) и излизанията ни там.
![]()
Стигат ми и даже са ми в повече. Преди джобните ми бяха 50 на месец и пак се оправях.
към 400 ... като се ограничавам максимално![]()
$20 000 - $30 000
ме оправят идиално!!!
Грубо 500-700лв. ноо.. не ми стигатПък и много зависи за кой месец става въпрос
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
И за какво ги харчиш,питам просто стана ми интересно?![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Аз получавам от наще около 80 лева джобни на месец.Ама като се сметне с уроците,телефона,ток,вода,х рана и дрехи си набъбват доста.
Около 300 лева илизам.Леле много съм скъп бе
![]()
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
Че аз ако мога и милиони мога да изхарча и то за ден,но кой ми ги дава?!
А иначе джобните за месец са ми 200 лева.Това не включва,ако искам да си купя нещо като дреха,козметика и т.н.А само за кафета и цигари.Изгодно биха ми били 500 лева на месец,ама никой не ме пита.
![]()
ами 500лв ще покрият всичките ми разходи![]()
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com