- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пари са ви достатъчни за 1 месец?
Не много.
Джобни - около 70-80лв.
За храна наще знаят колко.
Сметка на телефона почти не правя.С всички близки и с най-добрият ми приятел говоря безплатно. СМС-и не пращам почти. Имам и компютър. Защо ми е мобилен изобщо ?!
Тук там ако си купя някоя дрешка.
Лигавщини не правя.
Не ходя по кафета.
Около 30-40 лв. за книги.
Тва е горе долу.
За храна..не знам точно![]()
Дрехи не си купувам всеки месец..
За телефон - 10лв са ми достатъчни
За училище по 2лв на ден ми стигат
За месеца ми дават около 60лв![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ми към 400 на месец им излизам
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Първоначално написано от cherrypezz
такам 100+50+50+100+50+допълнителни разходи 50 значи тва прави 400 лв. ама дрехите не са всеки месец така че 300 ако има и дрехи повечкоскъпичко им излизам като се замисля ;///
Контрацептиви -12 лв (хапчета)
Храна извън къщи - 8 обяда в месеза, средно по 3 лв - 25 лв
Козметика-разпръснато по 5-6 лв на месец ми идва (повечето неща са ми подарък от сестра ми за разни поводи).
Интернета у дома го плащам аз - 25 лв
Излизания по купони, кафета, вафла или кафе - 20 лв на месец.
Телефон-около 7-8 лв сметка и средно 3 лв на месец от вучера -10 лв да кажем.
Дрехи и обувки около 400 лв годишно - значи 35лв на месец
Общо 133 лв харча от моята заплата за себе си. Съблюдавам желанието си да харча около 1/3 от заплатата си, а останалото да пестя за време, когато заживея сама.
Иначе отоплението в моята стая, водата и храната се поема от родителите ми и тези неща им "струват".
Магистратурата ми общо ще излезе около 2500 лв за 3 семестъра, а това е 1 календарна година...
Но пък ще се плати само тази година и до там.
Всеки месец харча различна сума,но винаги е много,абе поне по 15 лв на ден трябва да има човек за да живее що годе нормално,после разходи за сметки,ядене у дома,нет,гримове,дрехи,само издържката на кучето ми е около 300 лв....така,че не мога да направя сметка,че ще се уплаша.Ама аз не се ограничавам и лишавам от нищо,един живот имам и трябва добре да го живея,пък и сега съм млада.
200
+2Първоначално написано от mihichkaaa
ако имам 500 лв за всеки месец ще съм на кеф..![]()
гледам с 1,500лв да изкарам криво-ляво месеца
Хммм караш ме да смятам![]()
- по 5 лв. за даскало
- по 5-10 лв. вечер,ако реша да излизам
- 20-тина лв. за петък вечер ако ще се събираме някъде
- 6-15 лв. за сметката
Абеее около 400-400 и нещо лв. на месец заминаваткато не броим парите за дрехи
А ток,вода,интернет ... не плащам аз
![]()
Някъде между 800 и 1200 лв. Зависи колко пъти в месеца изляза с приятели и колко ми се развърже кесията.
Ами мен лично ми стигат около 170 - 200лв![]()
![]()
![]()
В момента получавам от нашите около 500 - 550 лв на месец , които харча за:
- Наем , ток , интернет , телефон - общо около 140 лв
- За храна поне около 8-10 лв на ден
- Козметика рядко купувам , не повече от 10-15 лв на месец
- Консумативи покрай университета , от сорта на папки , джобове , листи , картони , тетрадки , материали за макетите - вървят като топъл хляб
- дрехи не си купувам всеки месец , но ако ми потрябват средства за някой непредвиден разход , получавам допълнително , но гледам да не се случва често.
Общо взето въпреки че никога няма да са ми излишни още 100-тина лева не се оплаквам , и криво ляво се оправям.![]()
мии...те не хар4ат мн пари за джобни за мене щото аз си имам пари4ки ама...зна4и уроци по английски-15лв. интернет-15 кабелна-12лв. джобни към 40 лв. и става....към 80-90 лв.
Вие ли сте много глезени, или аз съм много пестелива?![]()
еlsy![]()
200 лв
inna - fall .mp3 (musiicc)
За избоените неща около 500-600лв.,но ако трябва да включвам и други като екскурзии,отделно излизания с фр и други простотий отиваме на около 900 лв.![]()
40лв-пари за закуска
15лв- карта за пътуване
15лв-интернет
100лв за дрехи.. и,ако си купя някфа козметика,тетрадки...и т.н.!Грубо 200лв ги харча,че и нагоре!Просто колкото и да искам да съм по пестелива парите сякаш летят..![]()
okolo 200 levaПървоначално написано от mihichkaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
majoretkata...skype-sladkata164
Първоначално написано от mihichkaaa
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia