- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пари са ви достатъчни за 1 месец?
ем около 500
100-200
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Ми доста.. сега от понеделник съм изхарчила 40 лв.. и то само за излизане и за училище..и имам още 10 докрая на седмицата .. като се замисля харча доста..![]()
200-300 ако съм на даскало, лятото 500-600 (повечето са за сладолед и коктейли)
leleee hora sega se zamislih kolko skupo izlizam za edin mesec na na6ite ..... po 5 ili 10 leva na den za daskalo,za drehi(vseki mesec si zimam po ne6to novo),djundjuriiki razni,smetkite na telefona (sa mi evtini ne pove4e ot 30lv.) i drugi gluposti ujas trqbva da se stegna OPREDELENO![]()
smisul adski gadno mi e kato za zamislq 4e ima de4ica koito nqmat i po lev4e,dva na den i nqmat drehi... puk az....mnoo mi e kofti
![]()
![]()
Имаш ли нужда от лед эа питието си?...Бих могла да отчупя късче от сърцето си...!
Ми живея сам в друг град.Наще ми пращат колкото поискам,срещу записан лист за всяко нещо дето съм похарчил.Храна си купувам,Интернет плащам,даскало и прочие - ~400 лв на месец
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Ами на месец 8 -10 лв макс.
За интернет 10
за дрехи - 0
за телефон-3
за храна и ток към 20-30 мах
Брей май съм най-евтиното дете бе.
^Е дрехи не си ли купуваш и да не би да караш само на хляб и вода?Аз съм според\зависи...на ден мога и 3лв да си взема,но мога и 10,мога и никакви пари да не взимам...Понякога не ми трябват,друг път едно,друго и така.Иначе от дрехи не се отказам и поне веднъж месечно им искам за дрешки пари :P
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Мойте не ми дават така на месец.. особено сега като се почна с този заем... и някой път минавам седмица с 3-4 лева.... или поне така се опитвам... а вие ме убихте с тия суми 400-500 лева и нагоре... Ваще бащи и майки да не са Наркобосове е мамка му ????????
хахах направо се плаша ... Мойте не са много . 70 лв лизинг 60 лв за трите ми телефона , 50 за карта , 200 лв задължително заделени за моткане , за да ми види дупето път , 200 лв ежедневни ( които понякога стават и служебни пари) , около 200 за майка ми , 200 за дрехи и обувки и може би още 100-тина на 4 месеца за нет-а .Добре ,че си изкарвам сама парите
![]()
![]()
![]()
най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми
Вие сте егати разглезените обаче.. 300-600 лева на месец. Тва е повече от средната заплата, бе.И като се замислите за какво ги давате - за нищо.
Иначе аз съм 40 лева на месец за закуска (т.е. по 2 лева на ден). + още около 10 лева, ако има да си купя нещо неотложно.
по 10 лв на ден - за закуска 5 и после като излизам още 5.
Сметката ми за телефона е 50-80 лева...
Ако си купя нови дрехи-още 200-300 лева...
Ето ти ги...бе много са![]()
Еми на мен ми дават по 2 лева за закуска и ако ходя на кафе или насам на там пак ми даватам за дрехи различно ,но се оппитвам да не харча много!
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
Знчи започваме..60лв за месеца.. нета ми е 20 лева..вода-не съм компетентен..за тока просто доста съм си в нас и климатика постоянно бачка..абе слагай ги 200лева
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
такаа...по 2 лева на ден,което значи(2х25=50-през почивните дни повечето пъти не ми дават пари и спестявам от закуски).такамм...дотук 50 лева за храна в даскало,за дрехи...да кажем по 10 лева на месец(понякога с месеци не си купувам нищо),за интернет не мога да кажа(всички го ползваме)абе кажи го 5 лева![]()
карта за градския-17 лева,вода-около 2-3 лева,ток-около 5 лева,храна-тук вече не мога да кажа...може би за храна съм около 100 лева на месец(не ям множко в нас).еми така като гледам доста им излизам(особено за храната)-абе 190 лева им излизам на наще за месец
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ама пак не е много в сравнение с другите
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
400-450 лв..ама пак зависи дали ще искам да си купувам дрешки![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
аз май искам най много...една хилядарка ще ми дойде добре![]()
оо ми доста![]()
Зависи.Принципно към 150лв. МИНИМУМ.
ала бала