- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пари са ви достатъчни за 1 месец?
Интернета - 20 лева.
Даскало - около 15-20 лева на седмица.
Дрехи - 50-60 лева.
Събота и Неделя - 10 лева.
Бойлер - много (обичам се къпя по 1-2 часа) .
Храна - сигурно 50-60 лева.
Общо: 180 - 200 лева грубо.
Първоначално написано от ScionOfStorm
Може би над 1000,ако не се лишавам от редовните глезотий....
Имало е и моменти където съм изкарвам един месец и с по 300лв,така,че зависи.
Първоначално написано от sweetsunshine
Около 200-250
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Абе ти си направо цвете за мирисане..моите тренировки само са 300 лева..после телефона 30-40,ток,вода и такива не знам колко,но не е много,защото аз вкъщи не седя много.Интернета и той 30 лева,карта за градския-17 кинта,дрехи сега не си взимам понеже имам много,но да речем и там 100-150 лв...за джобни..2-3 лева стигат на ден,но като излизам някъде трябват поне 15..абе..много пари са..и аз се чудя какво ще работя,за да мога да си покривам разходите.Страшно много.
50 лева са ми тренировките
около 100 лева Английският
на седмица харча около 50 лева
телефона ми е около 60
интернета е някъде около 35лева
пари за транспорт
битови нужди
дрехи
забавления...
Когато започва да работя, сигурно ще трябва да е денонощно за да успея да покрия всичките си разходи...![]()
Не много.
50 лв. ще ме оправят за цял месец, даже и ще ми останат.
100-150
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
.......
600-650 са ми добре сякаш![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Еми до сега не съм се замисляла иначе ако ги сметна доста ще излязат. Интернет,дрехи,тренировки, сякакви други глупости.Джобните зависят от това колко излизам.Абе доста пари ми трябват,за да се чувствам добре.
Иначе ако реша мога и да се огранича,че и 100 лева ще ми стигнат.
![]()
повечето хора не мислят за родителитеси и са некфи баси лигочите
за даскало 100 .. тел. 20 ... треен .. 30 ... за др не мога
да правя сметка , тъй като надали някой знае
колко единици ток е навъртял или вода![]()
слагате некфи нереални суми ....работя и надницата ми отива за
покриване на прищевките ми .... вече ,ако закъсам
нещо за кино,боулинг, вилички,партита наще дават
но предпочитам сама да си припокривам разходите
Много...![]()
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
Около 50-100![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
без уроците около 150-200 с уроци около 250-300![]()
![]()
![]()
![]()
Не много ... По принцип съм доста пестелива![]()
По 5 лв на ден,без неделите (тогава не излизам),което е около 130 лв.
Пари за дрехи,козметика и книги от наще не искам,защото ми остават от деня,събирам си определена сума и тогава отивам да си купя нещо.. (сега като го сметнах със 130 лв колко много неща си купувам
Сметката за телефона ми е около 15 лв на месец![]()
За ток,вода и т.н нямам представа
Напоследък съм много икономична..
Интернета ми е 22лв, телефона - 5
таа сигурно с най-много 40лв на месец изкарвам![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
на нашите струвам само спането,водата,тока,нета,те левизията и храната в къщи... което е около 200 лв...джобни никой не ми дава..не съм и искала
отделно си харча мои пари(ама под мои пари не разбирайте такива,които са ми дадени и са заделени..примерно)
на ден около 20 лв не ми мърдат..кафе,ядене...някое списание..
отделно съм маниачка на тема романи...около 20 лв на седмица за некоя и друга книжка... 17 лв карта за градки транспорт...около 180 лв за бензин...като си купа некоя и друга дрешка...телефоните ми са около 70 лв...абе сметката е доста сложнаа като дойде време за ремонт на колата месеца ми излиза доста солен...ама какво да се прави...това е живота
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
а като не си изкарвах парите сама,бях икономична,а пък и времето в което живеех не беше толкова скъпо...спомням си едно време като бях 3-4 клас ми даваха по 100 лв стари пари,което сега е равно на 10 ст...стигаха ми за два кроасана,два сандвича и някоя дрънулка или дъвка и семки![]()
после като пораснах от 5-8 клас струвах по левче на ден и пак ми стигаха да се наям като прасе и да си купа вестник примерно веднъж седмично...после 9-10 клас струвах по 2 лв на ден + телефон около 10 лв..(ей 17 безплатни минути тогава ми се виждаха много)
и после вече почнах да работя по свое желание и харчех само бакшишите които получавах като сервитьорка..спомням си че от заплатите си купих уредба..два телевизора за мене и за мама...и още куп други неща...
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
20 лева ми стигат ...само хляб и кренверши ... понякога трябва да се минава на грубо или да си земеш няколко кила банани и да ги ядеш цял месец отвратително е...
мм,не съм ги смятала,но 20на за телефона,30 за някоя нова дрешка,60за джобни,имам уроци към 120 са те,да излизам с приятели-още 50 кажи речи...и те много станахакато си помисля как се глезя някой път,направо....
![]()
наще ми дават 150лв и аз си ги разпределям за целия месец![]()
"People die but legends live forever"