- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пари са ви достатъчни за 1 месец?
различно
когато ми трябват винаги ми дават... освен джобните за месеца
мога да изхарча 1000 лв. за един ден така че....
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Фитнес 30 на месец, нет 25 на месец и вече винаги различно като джобни, но винаги ми остават някакви пари и така се сабират, обичам да събирам пари![]()
Джобни- по 3 лв. на ден тоест 90 лв. на месец.
-Фитнес-50 лв ми е картата
-Ако излизам(което се случва често) си вземам около 10 лв така че за месец за излизане се събират 100 лв.
-Ако излизам във квартала-5 лв ми стигат на излизане.
-телефона ми около 30 лв.
-нета-22 лв.
средно към 312 лв.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Никога не съм си правила сметки
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Не ми се смята и следователно няма да смятам. Ще кажа някои от разходите ми, за които се сещам:
Ток, вода и зимата- парно- не плащам аз.
Кабелна + Интернет- също не ги плащам аз.
На училище харча понякога 2.50 лв., понякога и 4.50 лв., така че е относително.
Ако излизам си вземам пак към 2-3 лв.
Ако ще си купувам някакви гримове, лосиони и т.н - около 10 лв. Но аз никога не си купувам всичко наведнъж, особено пък, когато нещо ми излезе 10 лв., другите неща си ги вземам на по-късен етап.
Дрехи - напоследък ходя през няколко седмици, защото повечето ми дрехи са ми умаляли. Ако купувам примерно 2 панталона и 3 блузи- към 100, 100 и нещо отиват.
Обувки - там никога не се хвърлям на скъпото, пък и няма смисъл, много бързо израствам и всичко ми умалява със скоростта на светлината.
Ами доста.. На ден харча около 10лв. Да кажем 1 месец 31 дена по 10 лв на ден 310.. +дрехи 100-200лв , +храна за месец повече от 50-100лв..
310 + 200 + 100 = 610лв.![]()
Около 500-600 лв. на месец ме оправят
На наще им излизам цяло състояние- 900лв. за уроци и отделно около 90-190 лв.![]()
УВАЖАВАЙ ДРУГИТЕ,
ЗА ДА ТЕ УВАЖАВТ И ТЕ!
Този месец в джоба разполагам с 780 лв.
Лошото набори мой е,че ако нямате сметка и с толкова пари ще сте цървули!!
Правете си сметка,въпреки че всеки ден искате да ви е 'щракам си със пръсти',и когато дойде момента да се отпуснете да знаете че имате 'сухо' в джоба ви и сте пичове защото можеш да си позволиш да излезнеш с момиче,и да си имаш самочувствие(независимост) !
към 200![]()
Изкарвал съм 2 месеца без джобни (никакви), но иначе средно около 90-100лв струвам на наще![]()
около 300-400 лева.Мене парите ми истичат между пръстите![]()
![]()
ами към 50 лева ама аз мн неща не плащам като ток ,вода,интернет
само ти си любовта()
ако става въпрос само за мен ;;; начиии по 7 лева всеки божи ден а като излизам със фр-та ми оставят и по повечко отгоре близо около 250 на месец![]()
ми с моите нуйди им харча на месец поне 400-500лв![]()
малко..
пестелива съм![]()
И спря да се върти за миг земята..
21 за интернет + 100 за дрешки и джунджурийки + 40-50 за ядене и пиене + 10 за телефон = 181 лв. Абе да речем към 200 лв.![]()
![]()
Според мен е нормално. Аз на уроци не ходя, за ток, вода и т.н. не мога кажа, защото не ги използвам само аз... И джобните- около 100 на месец, стават около 300 лв. Еми пак мисля, че е нормално :P
Автобус - 35 лв
За деня и закуска - 75лв
Дрехи 30-40 зависи
Храна- 30 лв.
Интернет - 5лв не го ползвам само аз
Ток вода и т.н 10-20 само компютъра включвам и не пия мн вода,ама нали тр се мия
75
30
35
30
5
20
----
185 като извадим някои неща и,че взимат детски.Средно около 150 лв.
С 2 думи аз съм дете-мечта
А си представете,че някои хора искарват с по 5 лева на месец|
П.С Абе хора като ви чета мненията 500-600 лв и После българина бил беден?!!!
ами...джобните за месец ми излизат околооо 150-170 лв
интернета ми е 25 лв
телефона около 30-40
за дрешки и други такива работи на месец отиват някъде към 80 до 100, пък понякога може и да минем без нещо ново :d
за вода и ток нямам никфа идея ама да ги сложим най-много 50 лв
и в най-лошия случай (за нашите xD) олекват с 380-400 лв
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
абе по малко от 600 700 лв на месез не харча![]()
![]()
![]()
Към 250-300 лв.![]()