- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цепната вежда...
Здравейте! Момиче съм и искам да си цепна веждата. Искам да питам харесва ли ви това нещо... за момиче. Ии не знам къде точно да го направя. Моля дайте малко инфо...
ПС: Сори, че пиша тука ама ми трябва бърз отговор. Ако това е проблем нека темата се премести.
Moderated by slun4ice
т.1 от правилника
Ами не не ми харесва![]()
![]()
Мисля,че е много грознооооооооооооо
![]()
Не мъ кефи твоята идея, пък и какво ти пука какво мислим![]()
Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно
Послепис : естествено че съм фейк
Ако желаеш мога да ти цепна веждата ама не мисля, че да си окървавена ще изглежда добре
Първоначално написано от sweetlove
![]()
![]()
Аз мойта си я сцепих, ама без да искам.. Спънах се по стълбите и като се шибнах.. Напрао се едно мозъчно сътресение имах, ама веждата точно не ме боля![]()
lichno na men ne i haresva i ne moga da ti dam savet kak da stane tva..
I'm the one Love me ...
Първоначално написано от Q1Q1Q1Q1
![]()
![]()
Мойта я цепнах без да искам от удър и адски боли.А да питам-как искаш да си я цепнеш,въобще как се прави тая процедура?
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
аууу, недей! Като малка съм се блъснала в една маса и веждата ми е цепнатаНе е никак красиво, аз много се дразня на веждата си :@
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
Първоначално написано от Q1Q1Q1Q1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От кога не се бях смяла така.
Не ми харесва. За момиче е грозно, пък и това става от удар... ;\
Тва пък е адски грозно... хората се чудят как да го прикрият,а ти искаш да се хвалиш с него... Шантава работа![]()
![]()
Понеже сега си правя веждите по тънки и няма как, но преди 2-3 години си го правех поне веднаж на 2 месеца. Аз си го правех с пинсета и ножичка. На мястото кадето си решила че искаш да е цепката отскубни косъмчетата, а ако има някои които не са израснали от там а са от по напред ги подрежи и оформи. Ако го поддържаш като хората и не го направиш криво стои мн добре![]()
Защо пък ще си цепиш веждата?Аз ли съм изостанала или не знам за какво става въпрос?!
Ако имаш предвид това да си обръснеш малко от веждата- при циганите на спирката на Суходол това е голяма тенденция.![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Не става ли нещо такова като пиерс на веждата мигрира ( т.е след време кожата намалява и по някое време се отксъва)![]()
![]()
![]()
![]()
Стои ужасно...предимно мангалите ходят така,а при момичетата изглежда още по-зле.
По-добре недей!!!
Хахахаха колко "подкрепления" забелязвам в предните отговори....недей да си правиш експерименти, ще съжаляваш после бъди сигурна!
kakav e smisala??
Лично на мен не ми харесва, но ти си решаваш не ние![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!