- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко често е нормално да се самозадоволява момче на 13-14?
Според вас момче на 13-14 години колко често е нормално да се самозадоволява? Моля отговорете точно без злобни отговори.
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
ами 1-2 пъти дневно, ама пак не всеки ден... знам ли и аз. няма норми, колкото ти е хубаво, стига да не става самоцел!
Ама то няма норми за това. Толкова често, колкото имаш нужда. Може да е няколко пъти седмично, всеки ден и по няколко пъти на ден. Но все пак има определени случаи, в които на ден индивида навърта доста голяма цифра (така да се каже) - тогава вече говорим за психичен проблем.
Точно определена цифра ли искаш?Колкото ти е необходимо.
А вярно ли е, че колкото по-често правиш толкова по-бързо ще почнеш да свършваш?
прави го ,колкото желаеш.Никой няма да дойде да ти каже-Стоп това е границата! а колкото до това:
Пуснато на: Пон Фев 09, 2009 11:04 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
А вярно ли е, че колкото по-често правиш толкова по-бързо ще почнеш да свършваш?
До колкото знам е обратното.Колкото повече правиш,толкова по-бавно ще свършваш.Всъщност едвали има момчета които искат да свършват бързо.По-точно искат обратното,за да подобрят секса.ПОне таака съм чувала.
Руса кукличка
Обаче това е невъзмойно при мен![]()
Аз и квото да правя свъшвам за минимално време още не съм правил секс, но мисля че няма да имам успех, защото коя мацка би искала незабравимото изживяване да е няколко минути...
ще го правиш преди секс!Първоначално написано от Mastta
Руса кукличка
тоест? кое ще го правя преди секс?Първоначално написано от angelcheeee_93
Дава ти съвет да си удариш една ч*кия преди секс, така би издържал по-дълго защото си освободил част от напрежението (което така или иначе ще го има първия път)Първоначално написано от Mastta
А иначе - колко ти е нужно толкова често го прави.Не е вредно или срамно.В тая възраст е нормално.
3-4 пъти на седмица е добре![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
че има ли норми бе ограничени![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Самозадоволяването!Първоначално написано от Mastta
А иначе спокойно де...ти като си биеш Ч**** е нормално да свършваш по-бързо ще видиш като почнеш полов живот,че съм прав...и не се притеснявай - няколко минути са много време (зависи от гледанта точка)
Дали говорим за няколко минути (40 - 60 +) или за няколко минути ( 5-10+ )![]()
![]()
![]()
Колкото ти е приятно. Нормално няма. Спомням си че аз мастурбирах всеки ден по няколко пъти, а един приятел веднъж на 2-3 дена. Ии като гледам ми е помогнало
Маската бе така си е, то като ти е хубаво не усещаш кога е минал час и половина :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
мен не ги слушаи не си бии секи ден щото като почнеш полов живот само като топнеш чушлето и се си сваршил аз много лошо така и ме зарязаха 4 момичета само заради сексасега искам да варна времето на зад да си ги варна но не става . бии си 1 пат в седмицата щото ще ти се измори чушлето и не та виждам пак и щом си на 14 години но коммент
и да не спира,не е лошо..![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ми според мен е нормално,когато си искаш да биеш.все пак на тая възраст яко бушуват хормоните и защо да ги задържаш като можеш да ги изразходваш по някакъв начин какъвто и да е
Това че по бавно ще свършваш не е вярно... аз първият ми път така се изложих а всеки ден си биех... тръгна да мушна свърша отида измия се пак да мушна пак свърша 3-4 пъти така мн ме беше срам... но с времето свикваш да се овадяваш само трябва някоя да те изтърпи известно време![]()
Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!
Нямам отговор - всичко зависи от човека.
Б@си манияците сте вие уе.. 2-3 пъти на ден, вие друга работа нямате ли си?
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Колкото ти е кеф толко прави.. по тревожно щеше да е ако не правиш изобщо..