- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли възможност да се протъркаш от честия секс?
чувала съм,че има такава възможност (да се протъркаш)
спираш секса за известно време и това е .
за хапчета-излушай мнененията на фармацефтите по-долу![]()
Руса кукличка
Можеш да се протъркаш, но не баш от чест секс, а от това, че не си била достатъчно овлажнена например. Не ти трябват хапчета, просто спри за седмица поне докато се оправи раничката и после - лубрикант. Или отделяйте повече време на любовна игра.
Ем добро решение. \Първоначално написано от neils
/ А друга причина може да е, ако ти си тесничка, а момчето има дебел атрибут.
Естествено че може,а за такива хапчета не сам чувала![]()
Ами,ако го правиш с кондом,не си достатъчно овлажнена и сексът е много груб-да ;
Разбира се че можеш.. просто спираш секса за няколко дни ..
а от хапчета няма нужда
ДА!Можеш да се протриешИ ако това стане се мажи с мазни кремчета или лосиони за тяло за да се оправи по-бързо
А иначе,за какво са ти хапчета?!Все едно като се удариш да пиеш хапче
![]()
Вазелин.Недей да се мажеш с нищо друго отдолу,защото може да стане още по-зле,ползвай вазелин,а следващия път си купи лубрикант-какъвто искаш,има доста марки.
ми нз ако не си достатъчно влажна да ама иначе мисля НЕ!![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Първоначално написано от neils
да отидеш на лекар
Зависи..
Аз тук не съм много съгласнаПървоначално написано от Bellatrix
Колкото и да си овлажнена,когато го правиш ен пъти един след друг,няма как да не се протъркаш![]()
Но,ако си го правила само един път сигурно наистина е от това,че не си била достатъчно мокра![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
да, може и да ти изпадат червата... според мен трябва да спреш секса докато не станеш на 40Първоначално написано от neils
![]()
+1Първоначално написано от Rofl4e
Спри за известно време.Първоначално написано от neils
Да има възможност да се протриеш от това.Няколко дена не прави секс и се мажи с някакъв крем.
A.D.I.D.A.S.
Да.Плюс това ми стана цистит от много секс - доктора каза, че това се нарича болест на меденият месец /защото по принцип хората правят често секс през меденият си месец/ и е много неприятно.Така че отиди на време на доктор, защото ако не се вземат мерки ще се случва често![]()
възможно е
Зайци, Ако няма смазочен материал, напълно нормално![]()
6te se opravi6 spira6 sexa za malko i gotovo i az bqh taka kofti e![]()
majoretkata...skype-sladkata164