- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли възможност да се протъркаш от честия секс?
Да, има.
Кофти е, но минава за ден-два. Ставаш безчувствен.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Aз мажа кремче Здраве. За два дена минава.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
ако си се протъркала ще те боли няколко дена и ще си мине от само себе си и ак ще можеш да си правиш секс като не те боли.и да не се мажеш с вазелини или други работи,които прочетах пак ще ти мине.недей да рискуваш да се мажеш отдолу с каквото ти падне(особено както някой беше писал лосиони за тяло).все пак си е чувствително място.
еее стига де в един др форум бях чела за някаква мацка дето я боляло и затова се намазала с маргарин... да вече може да поставите и салама и филията е готова![]()
![]()
![]()
П.С. недейте така че някой по малък и незнаеш верно ще реши да пробва![]()
![]()
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
еее стига де в един др форум бях чела за някаква мацка дето я боляло и затова се намазала с маргарин... да вече може да поставите и салама и филията е готова![]()
![]()
![]()
П.С. недейте така че някой по малък и незнаеш верно ще реши да пробва![]()
![]()
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
MOJE DA. AKO NE E MOKRA DOSTATYCHNO PRIMERNO.Първоначално написано от neils
AMA NE E BOLKA ZA UMIRANE 2 DENA NA SUHO I SI GOTOV ZA BOI OTNOVO![]()
ами възможно е ... пък и друго протриеш ли си кожата е много лесно да хванеш инфекция , а после ще трябва да отидеш на преглед и поне 1 седмица да пиеш някакви лекарства . Просто не прекалявай за да си нямаш проблеми после защото аз няколко пъти си патих . От тогава правя секс макс 3 пъти на седмица
Възможно е ако не си достатъчно овлажнена и секса е по- груб...
има възможност, даже при момчетата се случва много често, ако не си навлажнена..Първоначално написано от neils
Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]