.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    И нас.
    Имам си един в шкафчето. Взимам си го преди часа, преобличам се и готово.
    То си седи в шкафа, докато се изцапа. И после пак...

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Задължително е,разбира се! Имаш физкултура все пак, трябва да се раздвижиш малко.. Понякога може да идеш с дънки, но поне да си с маратонки.. с ботуши,токчета и т.н. не пускат!

Град
    Монтана
    И при нас по принцип е задължително, но не всички са с анцузи. Господинът ни обаче вече не го прави на проблем, защото в нашия клас почти всички се включват в играта - по дънки, с токчета, кой както му е удобно, но поне влиза в час и взима участие
    "Всеки ден по нас хвърлят камъни, важното е какво строим с тях - мостове или стени."

Град
    София
    мен ме дразни че имаме физическо 1 път седмично и някои пак се оплакват,защото"как ще си носим анцузи ,те тежат".Толко не могат да си мръднат дебелите задници 1 път седмично.После що всички са дебели-ми щото дори и анцуг ви мързи да си носите

Град
    < 33
    Цитирай Първоначално написано от pussycatdolls
    при нас даже не ни изпитват...всички имат 6ци...това се води за свободен час..всеки си хваща пъти и то без отсъствия
    и се кефиш ли ? И при нас беше така миналата година и ся като се сетя супер много се дразня на себе си Шоту ся момичетата от бившия ми клас едва 4 хващат по физическо .. В новите училища така ги напъват,а ние минала година не влизахме в часовете като се мислехме за някви гъзарки ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си