- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изкуствена коса
Купих си ИЗКУСТВЕНА косаБях си поръчала моя цвят коса но ми изпратиха черна като си я сложа ми изглежда някак странно
![]()
Според вас да я слагам или не по късно мога да кача и снимка
![]()
![]()
![]()
Ами боядисай се и ти черна.
А косата изкуствена ли е или от естествен косъм?
От къде си я поръча,хм?
А неможе ли да се боядиса саматаа коса(тя предполагам е от естествен косъм)![]()
ами може би ти ходи но да ти е странно малко докато свикнеш не мога да ти кажа да ли да си слагаш кичурите ако са кичури но черно си ходи с чернодано си ми разбрала
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Според мен не ти седи добре. Не можеш ли да я върнеш?
![]()
Робинята на Quench
Boqdisai tvoqta kosa 4erna...
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Не немога да я върна![]()
Пък аз не искам да се боядисвач ЧЕРНА![]()
боядисаи се ти черна...косата ти стой добре,и черното ще ти отива![]()
И на мен не ми харесва как седи.Наистина е вариант да я боядисаш, но щом не искаш не знам.
За мен седи смешно.
Иначе самата дължина ти отива, стига да изправяш и двете, ако въобще изкуствената подлежи на манипулации...
Ооо боядисай се , черно ще ти отива.
Няма да е зле и да си изправяш косата,защото иначе е грозно.Не виждаш ли каква разлика има и как седи?!
Стои неестествено,по-добре боядисай изкуствената коса,а недей да увреждаш твоята,заради някаква временна мания към удължение!Не е ли по-добре да пуснеш естествената си коса дълга?
na men puk mi haresa![]()
Cruel Intentions
Боядисай или твоята, или изкуствената коса и си изправяй твойта. Седи адски неестествено отгоре като си с начупена коса.
Stay up all night with the stars *
Не мога да разбера, защо си купувате изкуствена коса, клед като можете да си пуснете естествената да расте... Иначе на мен лично ми харесва как изглеждаш (като изключим разликата в цветовете). Моят съвет е да си пуснеш косата да расте, така ще е в пъти по-хубаво.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
искам да те попитам от къде си я поръча?и ако можеш да кажеш нещо по подробноПървоначално написано от semi4ka
ае някой да знае къде продават перука като косата на слаш?
Като на Слаш xD Йеаа ^^![]()
Просто изправяй твоята,че така има огромна разлика...
На колко години си? За кво ти е тая перука пфф имаш си хубава естествена коса, фукай се с нея, а не с онова нещоИ да - не ти седи добре, Честно!