- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Удряне по дупето
Първоначално написано от metaxa
+549045904095904905
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
+Първоначално написано от taNcheto93
Мисля да се съглася с тебе и да си легна да спя.Първоначално написано от nikinkaaa
dam i az taka mislqПървоначално написано от izvunzemen
![]()
Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.
поредния простак,който е имал ПОРЕДНАТА неуспешна любов и се прае на големия Дон Жуан ...![]()
![]()
поне такова впечатление ми направиха много момчета от класа ми и се оказа че съм била права за всеки един от тях...
Бях пияна, когато си написах ника.
Така е даПървоначално написано от mitternacht
Аз обаче съм 10 клас и при нас се получава обратното - момичетата от време на време подпипват готините момченца
![]()
Hormonite im vrqt i kipqt![]()
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Само като се сетя и ме заболява д-тоПървоначално написано от LiveFlower
![]()
Нито е лека, нито пък е гаранция за готино дупе, просто всички момчета минават през тая възраст, в която е "голям кеф" да праснеш някоя по дупето![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
особено ако е гаджетоПървоначално написано от mitternacht
![]()
или момчето което харесваш
Да удариш момиче по "благородното удължение на гърба" си е чиста простащинаА още по глупаво е това че когато кажа на някое момиче че има хубав задник и ми се обижда :/.Е айде бе това е само комплимент!
П.П. това са изпулнения стил 5-7 кл.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Според мен момчето незнае как да се дъжи с едно момиче![]()
Ти иСкАш С МеН Да БъДе ТоЯ ТаНц.пО ТвОиТе УсТнИ Да БъДе МоЯ ГлАнЦ.ТаЯ ВеЧеР БеЙбИ Да БъДеШ С МеН.Да БъДа ТвОя ПрИнЦеСа За ЕдИн ДеН...