- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път планирано ли беше или не?
awee vaprosa mi e qsen mai..
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
Не,смешно е да планираш такъв момент,не знаеш какво може да изникне,най добре е спонтанно да се случи![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
по скороо не..![]()
Какво разбираш под планиран? Да сме си направили среща преди 1 седмица или кво?
Първоначално написано от 3oPuTy
e sa ne mi se smeite imam poznati deto s gadjetata si se ugovarqt primerno utre ,dr den da go napravqt i taka...pri men sa6to se slu4i spontanno makar 4e predpolagax 4e 6te se slu4i
НЕ !представяте ли си казваш на приятлекта си "слушай ся утре точно в 22:22 ще те отпуша "
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Не.. даже на предишния ден си бяхме казали че няма да го правим ама..Така май се получава по яко ..
![]()
Нима искаш да кажеш, че си го правила на 8 ???? Или аз нещо не схващам???Първоначално написано от ubuntu
Определено не беше планирано.Беше доста спонтанно и непредвидено.Получи се супер.
Може да се каже,че беше![]()
offline forever!
Май та изкараха от женски полПървоначално написано от ubuntu
![]()
По темата:не беше планирано,не обичам планирането,все едно да си водя график в някое тефтерче ....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Първоначално написано от x3eme
![]()
БеДнА тИ е ФаНтАзИяТа, КоЛкО мИ е БоГаТо ВъОбРаЖеНиЕтО...
Не точно планирано, но беше почти ясно и за двама ни какво ще се случи![]()
**
Ми планирано си беше ама не се получиха нещата по план![]()
Те дойдоха приятели, ядохме пици, пихме бири...
Накрая към 4 сутринта му казах ако ще правим нещо да ходим да правим защото след 5 часа майка ми ще си дойде а скоро няма да имаме пак терен хаххахха![]()