.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Голям фен Аватара на FantaMen

Не искам да спя

Привет.Имам проблем от който може да излезе че съм луд но няма зн.В последните 4-5 седмици просто не искам да лягам.Спи ми се но изобщо не ми се ляга.И винаги се предавам и заспивам.Моля ви кажете ми различни начини да не спя.Знам че не е нормално но не искам да спя поне 30-40 часа.Пих кафета през ноща,шоколад ядох нестава и нестава.Винаги заспивам.Ако някой има решение да казва.

П.П: Темата е съвсем сериозна.Моля не ми казвайте че съм луд и ми трябва помощ.Тва го знам,но просто не искам да спя!!!
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Не искам да спя

Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Привет.Имам проблем от който може да излезе че съм луд но няма зн.В последните 4-5 седмици просто не искам да лягам.Спи ми се но изобщо не ми се ляга.И винаги се предавам и заспивам.Моля ви кажете ми различни начини да не спя.Знам че не е нормално но не искам да спя поне 30-40 часа.Пих кафета през ноща,шоколад ядох нестава и нестава.Винаги заспивам.Ако някой има решение да казва.

П.П: Темата е съвсем сериозна.Моля не ми казвайте че съм луд и ми трябва помощ.Тва го знам,но просто не искам да спя!!!
    годинки&пол?!

Мега фен Аватара на Blab
    Искам баткодоки да реши моя проблем със съня:Д
    Няма да си правя нова тема.
    Авторът да вземе екстази.;(като е такъв ентусиаст)

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    Искам баткодоки да реши моя проблем със съня:Д
    Няма да си правя нова тема.
    Авторът да вземе екстази.;(като е такъв ентусиаст)
    не се ебавай, че побърквацията ще ти дойде до главата и тогава всяко решение ще бъде безпредметно. т.е ние проблема ще решим, но от Твоята личност нищо няма да остане.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Е за к'во не искаш да спиш?Не е хубаво.Мозъка ти ще се преебе!

Е,ако искаш пък толкова да не спиш един два дена вземи наркотици...хах.

Град
    Е там...
    ми не спи бе кой те кара...
    аз примерно спа в даскало
    по яко е некси...

Аз пък искам да не ям! Непрекъснато се опитвам да спра да ям, обаче в крайна сметка изяждам нещо и не мога да разбера защо ли става така... Някой може ли да ми каже?!
    P.S. Не е истина какви хора има...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    ми не спи бе кой те кара...
    аз примерно спа в даскало
    по яко е некси...
    Напълно подкрепям, и аз спя в даскалото и е по спокойно...

Голям фен Аватара на FantaMen
    Не не за наркотици-FOTGET! Знам ама не искам да не спя цяла седмица а просто да стоя буден по 40 часа горе долу.Например утре в 12:00 ставам и до неделя към 02:00 горе долу.А и без хапчета.Нз и аз кво вечи.И без излишни коментари.

П.п 15 години момче
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    ако прекаляваш със стоенето пред компа, е нормално
    пробвай някъде да изразходваш енергията си през деня, за да може да ти се доспива

Град
    Е там...
    Не не за наркотици-FOTGET! Знам ама не искам да не спя цяла седмица а просто да стоя буден по 40 часа горе долу.Например утре в 12:00 ставам и до неделя към 02:00 горе долу.А и без хапчета.Нз и аз кво вечи.И без излишни коментари.

П.п 15 години момче
    ем пич
    аз миналата седмица бях болен
    и дефакто 8 денонощия имах около 5 часа сън
    много е гадно щот хем нямах апетит, хем очите много ме боляха
    препоръчвам ти да отидеш на доктор...

а иначе за даскало аз не се ебавам
    там спа..
    ма лошото е че на секи 75 мин трябва да сменям стаята и е гадно...

Не искаш да го правиш, повярвай ми. Аз от така 'не искам да спя' на 11 години си докарах едно много приятно безсъние, дето нищо не можеше да го излекува, само приспивателни не бях пила. 5 ГОДИНИ не можех да спя нормално, преди 3-4 през нощта не можех да заспя, а делничните дни ставах в 6. Резултата беше, че редовно налитах на бой, просто защото бях изнервена от факта, че непрекъснато ми се спи през деня, а не мога. Е, ако това искаш, заповядай. Но аз те съветвам да не си правиш експерименти.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Не искаш да го правиш, повярвай ми. Аз от така 'не искам да спя' на 11 години си докарах едно много приятно безсъние, дето нищо не можеше да го излекува, само приспивателни не бях пила. 5 ГОДИНИ не можех да спя нормално, преди 3-4 през нощта не можех да заспя, а делничните дни ставах в 6. Резултата беше, че редовно налитах на бой, просто защото бях изнервена от факта, че непрекъснато ми се спи през деня, а не мога. Е, ако това искаш, заповядай. Но аз те съветвам да не си правиш експерименти.
    Zvu4i ujasno ina4e az puk iskam da spa a ne moga..zaspivam 4ak kum 2,3 prez no6ta i ako sum na daskalo trqbva da stavam v 7 e estesteno ne vinagi ponqkoga i v 12 zaspivam no pak se 4uvstvam ne naspata dobre spinkai si tam i se radvai

Cruel Intentions

Град
    Перник
    Вие ходите на пук на природата.Човек може да умре ако не се е наспал.Нямаш енергия и за това трябва да заспиш.Ако не се движиш и не изразходваш голяма енергия,може и да искараш.
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Фен
    Град
    Petrich
    Спи 2 дена по 20 часа преди това и няма проблеми

Град
    между Риман§Рахманинов

П.п 15 години момче
    мгхмммм...не съм много сигурен, но мисля, че започвам да разбирам - викат му инвересн ритъм на котизолова-допаминова ос.

примерно аз съм приблизително същият тип - не мога да си представя, че всеки ден ще ходя на работа от 8 до 16 ч. примерно.
    това би ме убило за два месеца точно.

във вс чужди университетски клиники/болници с които се сключва договор е изрично упоменато, че оперативните интервенции се извършват м/у 20 и 8 сутринта по подразбиране
    лекционните курсове са някъде между това,

основното е, че ми се случва да се натрупат повече от шест денонощия без пулноценен сън - минали все в операции или лечение.

компенсаторнота фаза поне при мен е огромна..

та ако ИСКАШ толкова да стоиш буден - ела да подготвяш залата примерно като начало (ако не си съвсем луд като мен разбира се )

Град
    Велик0 Търн0в0
    Цитирай Първоначално написано от pachata
    Аз пък искам да не ям! Непрекъснато се опитвам да спра да ям, обаче в крайна сметка изяждам нещо и не мога да разбера защо ли става така... Някой може ли да ми каже?!
    P.S. Не е истина какви хора има...
    яжж ще стигнеш до анорексия и нз си какво .. яж защоото после няма да живееш !

nezaspivai
    Guest

Talking PIKO AMFETI ELATE ME SPRETE

Цитирай Първоначално написано от FantaMen Виж мнението

bratle shmurkai piko i amfeti .. sus sigyrnost shte ti pomogne nq moje da si legnesh .. namirash si dilurche vzemash pikce i si gotov ... smurkai i vsichko shte e ok samo da ne se zakachish ama nqma problemi to hybavo be

Нормално като си на под 18 години да ти се въртят такива глупости в главата! Не може да не спиш 30-40 часа така сам си вредиш на здравето! Организъма ти не е свикнал,като искаш да не спиш лека по лека примерно се пробваш с по-малко часа да речем 20 часа и с всеки следващ ден увеличаваш! Но в никакъв случай не може от веднъж!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си