.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Геритаминнео

От Геритамина надебелява ли се и изобщо който го е ползвал как влияе...?странични ефекти има ли?

мислех и аз да питам същия въпрос , но мисля че той се използва само профилактично нз бях прочела някаде
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Град
    somewhere over the rainbow...
    Какво е това Геритамин може ли да ми кажете

Аз пиех Герикапс, което е почти същото доколкото знам и не напълнях..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Значи аз като го пиех имах страшен апетит и не спирах да ям,но преди да започна да го пия четох из някакви форуми,че някои момичета са надебелявали от него и мисля,че просто си го внуших.А ефекта иначе е страхотен.Само за няколко дена ноктите ми започнаха да стават по здрави и хубави.

Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Значи аз като го пиех имах страшен апетит и не спирах да ям,но преди да започна да го пия четох из някакви форуми,че някои момичета са надебелявали от него и мисля,че просто си го внуших.А ефекта иначе е страхотен.Само за няколко дена ноктите ми започнаха да стават по здрави и хубави.
    Колко струва? И как го пиеш ? Сутрин и вечер ли?
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Град
    Wonderland
    Геритамин нео 20 меки капсули Геритамин нео съдържа витамини А 5000 IU и витамин Е 100 IU.

Витамин А:
    • Поддържа структурите и функциите на епителните тъкани в организма ( роговицата на очите, кожата, лигавиците на устата, венците, стомашно-чревния тракт, стените на кръвоносните съдове, на дихателните и пикочните пътища). Участва в синтезата на фоторецепторния пигмент в пръчковидните и конусовидните клетки на ретината , който е необходим за нормалното зрение (по специално нощното виждане).
    • Участва в изграждането и растежа на костите и зъбите.
    • Има важна роля за имунните реакции на организма (известен като “антинфекциозен” витамин).
    • Има голямо значение за нормалните репродуктивни функции на тестисите при мъжете и яйчниците при жените.
    Витамин Е:
    • Мощен антиоксидант, който участва в обмяната на веществата.
    • Ограничава продукцията на свободните радикали в организма, които са основен фактор за развитие на злокачествените процеси и увреждането на сърдечносъдовата система.
    • Повишава имунната защита и детеродните функции.

Геритамин нео е хранителна добавка и се прилага като допълнително средство при:
    - Акне, псориазис, кожни нарушения
    - Рани и изгаряния
    - Остеопороза; остеоартрит
    - За укрепване на имунната система и при СПИН-болни
    - Очни смущения – нощна слепота, ксерофталмия ( „сухо око” ), профилактика на катаракта
    - Възпалителни дихателни, урогенитални и чревни заболявания
    - Злокачествени заболявания; туберкулоза
    - Хранителни отравяния; чревни паразитози
    - Спонтанни аборти; Алцхаймер

Дозировка и начин на приложение: Приема се през устата. При възрастни по 1 капсула дневно.

Цена-3-4лв за 20 капсули

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Геритамин нео 20 меки капсули Геритамин нео съдържа витамини А 5000 IU и витамин Е 100 IU.

Витамин А:
    • Поддържа структурите и функциите на епителните тъкани в организма ( роговицата на очите, кожата, лигавиците на устата, венците, стомашно-чревния тракт, стените на кръвоносните съдове, на дихателните и пикочните пътища). Участва в синтезата на фоторецепторния пигмент в пръчковидните и конусовидните клетки на ретината , който е необходим за нормалното зрение (по специално нощното виждане).
    • Участва в изграждането и растежа на костите и зъбите.
    • Има важна роля за имунните реакции на организма (известен като “антинфекциозен” витамин).
    • Има голямо значение за нормалните репродуктивни функции на тестисите при мъжете и яйчниците при жените.
    Витамин Е:
    • Мощен антиоксидант, който участва в обмяната на веществата.
    • Ограничава продукцията на свободните радикали в организма, които са основен фактор за развитие на злокачествените процеси и увреждането на сърдечносъдовата система.
    • Повишава имунната защита и детеродните функции.

Геритамин нео е хранителна добавка и се прилага като допълнително средство при:
    - Акне, псориазис, кожни нарушения
    - Рани и изгаряния
    - Остеопороза; остеоартрит
    - За укрепване на имунната система и при СПИН-болни
    - Очни смущения – нощна слепота, ксерофталмия ( „сухо око” ), профилактика на катаракта
    - Възпалителни дихателни, урогенитални и чревни заболявания
    - Злокачествени заболявания; туберкулоза
    - Хранителни отравяния; чревни паразитози
    - Спонтанни аборти; Алцхаймер

Дозировка и начин на приложение: Приема се през устата. При възрастни по 1 капсула дневно.

Цена-3-4лв за 20 капсули
    Благодаря за изчерпателната информацията !!!
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Град
    Wonderland
    Иначе и аз смятам да си взема,понеже искам да пробвам как ще ми се отрази,ще пробвам за един месец,ама не смятам,че е задъжлително да се напълнее.

офф дано да ми помогне лекоо така да направя 50кг поне ако диган 3кг 6те бъде супер
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си