- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Масторбирали ли сте пред уеб камера
Масторбирали ли сте пред уеб камера пред някои с които си пишете в скайп, и тои да ви гледа![]()
За момичета и момчета е въпроса.
Не съм и нямам намерение да го правя.
редовно! и не само това, предлагам пълна програма
Първоначално написано от Carlos
![]()
q si dai skaipa da vidq biva li si q taq programa
![]()
![]()
po temata: ne sum i ne bix go napravilatupo e..
Cruel Intentions
НИКОГА
Да не съм луд. Да се гледам един ден навсякъде![]()
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Не![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
от алкохола падат задръшките принципно не бих го направил но съм го правил ама не пред камера или скаип а на живо и хич не се гордея с това![]()
![]()
ами не съм го правила,според мен е тъпо и няма и да го направя
НЕ!
точноПървоначално написано от ThePainIsReaL
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Леле редовно ми се включват разни такива в скайпа...кво става тука майкоооу![]()
жалко че се пише мастрУбирали нали... не обръщам внимание на другите грешки ама тва ми вади очите....
+1 i pri men taka be6e minaloto lqto oba4e..osobeno vednuj zexme da si pi6em s nqkuv ii uj be6e na 17..ii go pitax za snimka ama nqmal i mi predloji ako iskam da si pusne kamerata da sum bila sigurna 4e ne me luje i az vikam ok..i gledam nqkuv glavata mu ne se vijda6e ama 6iqta mu be6e nabru4kana(ne be6e mlada koja..)ii si burka iz ga6tite i ko da napraq..q mome kalino nazade i blockПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Cruel Intentions
Кви са тия детски изпълнения?! Много ясно,че не! Тва да не е новият вид телефонен секс ?!
Йога и мъдрост
Няма да стане НИКОГААААА!!!![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
PSP
Бе кви са тея глупости бе да мастурбираш пред камера,тва е супер супер тъпо трябва да си напълно ненормален за д аправиш такива неща пред камера и да се показваш на отсрещния.НЕ съм го правила и н есмятам да го правя!!!!!
Преди време имаше 2 лапета на село 6-7 клас дето си лъскаха пред всички. Еднто беше по срамежливо и лъскаше само в мъжка компания но все пак беше сина на полицая
А другото беше едно русо и тъпо и през ден лъскаше където му падне ... пред който му падне. Бабички минават и гледат а той пред 5-6 момичета и още толкова момчета си извадил ... и си лъска ли лъска.
Хората имат нужда да споделят приятният момент с някой - независимо дали на живо или по скайп. Хора всякакви. По скайп също редовно ми пишат всякакви шматки които искат "виртуален секс".