- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Масторбирали ли сте пред уеб камера
Вика му се инстинкт за самосъхранение![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
nikoga nqma da go napravq moje da s1m go pravila no kamerata e bila iskliu4ena![]()
![]()
Снощи маструбирах но не пред камера![]()
Първоначално написано от LadyInBlack
Тва е супер тъпо.. можеш ли да знаеш къде ще те качи после.. :#:#:#:# леле кви тъпи теми трябва да се заключи !
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Няма ли навити да ми покажат те как го правят?![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Нито пък аз!Първоначално написано от mysterious93
![]()
offline forever!
Ne s1m i nqma da go pravq !
Is everybody going crazy?!?
Не съм и не мисля че ще го направя... ако искам да възбуждам някого ще бъде на живо![]()
nikoga ne bih go napravila se pak glavata mi ne e samo za da pazq ravnovesie![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
tova e otkacheno,a az sum otkachen,haha,ne kazvaite nikoga..zavisi za kogo go pravish !
Значи странни хора сте
Пред мен пък са го правили. 3 пъти, 3 различни момичета, ако трябва да съм по-точен. Не мисля, че умряха след това. Още повече, че с тях си се виждахме и т.н.
Не съм го правила...
Не съм го правила до сега .. Но ако имам сериозем приятел , който е далеч от мене не бих отказала .. Обаче на някой непознат никога![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Да с една съфоромничка го праим редовно.Много е възбуждащо
Любовта е прекрасно чувство...
Разбира се че съм, нима има хора които не са?