.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Кожичката на главичката е залепнала..ПОМОЩ!

Значи ..проблема е следния.. на 14 години съм почти и мога да "обеля" пишока до малко над ръбчето..пробвам ли по-надало неще..а напъна ли яко приболява,но пак не иска..
    Та ..ако може някой да каже как да се справя без хирургическа намеса,какво ще ми помогне?

пс:Това е откакто се помня...Наще когато бях малък ми дърпаха кожичката с цел да я разлепят,но аз много се дърпах и одавна няма такива процедури..абее от около 7 години не съм се мъчил да го тормозя (пишока) а иначе чики-бики има ,но ме притесняма кожичката..

Давайте съвети...

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    без хирургическа намеса не прави нищо, защото може да стане по-зле

Имаш фимоза, пич, иди на хирург, операцията (обрязване) е с местна упойка и продължава 20 минути най-много...след това ще ти трябват 4-5 дни на легло най-вероятно, но до две седмици ще си забравил за проблема, така че още утре отивай на лекар.

Град
    Е там...
    нз дори не го четох
    ма прочетох първия ред
    имаше 1 селянин от моя кв
    и той имаше тоя проблем
    и трябваше да го оперират
    така че
    по добре
    оди на
    доктор

Град
    София
    Под хирургическа намеса разбирам вид операцийка. Щом оголваш донякъде главичката значи можеш да отидеш на лекар, той ще те види и ако прецени ще те напъне яко, за да се отлепи. Ще ти каже с какво да третираш главичката, за да нямаш инфекция и до няколко седмици ще ти е нормално всичко.
    Don't tell me what I can or can't do !

А аз четох в форума че се е възможно и сам да я отлепя..там с някакво масло ли кво беше.. Ако е възможно моля някой компетентен да ми отговори ..
    и също така искам да избегна хирургическа намеса защото като си помисля че някъф дъртак трябва да ми бара пишката ми става лошо..

Цитирай Първоначално написано от HyperBoy
    А аз четох в форума че се е възможно и сам да я отлепя..там с някакво масло ли кво беше.. Ако е възможно моля някой компетентен да ми отговори ..
    и също така искам да избегна хирургическа намеса защото като си помисля че някъф дъртак трябва да ми бара пишката ми става лошо..
    Не Не И НЕ - Сам само можеш да направиш гаф - като парафимоза// - мн лоша фимоза... Най - Добре отиди на лекар - Той ще ти каже какво да правиш!!!

Град
    ВарНа

Re: Кожичката на главичката е залепнала..ПОМОЩ!

оффтопик
    чики-бики
    Fuck you bitches ;p

споко и аз бях така до 15 год. не съм ходил на лекар от време на време дърпах мл и така се опраи

Град
    Pleven d'gee
    спокоино пич нема се пуашиш и моита кожичка беше таи и сам си я разлепих под душа малко по малко секи път като се къпя е после беше червено мястото малко няколко дена,но после се оправя
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

Голям фен Аватара на js7tw
    и аз така бях до лятото за 1 седмица я отлепих не ти трябва лекар

Благодаря на всички
    Амм..а няма ли нещо с което да олесня отлепването?

Благодаря на всички
    Моля за отговор

Благодаря на всички
    Моля за отговор
    Попринцип - бебешкото олио е за тия работи, ама най добре попитай в темата "Фимоза или защо не мога...." там ще ти кажат най-точно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си