.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Цитирай Първоначално написано от schoolgirl
    Зъбите се мият само вечер!
    Никога не съм ги мила сутрин. Къв е смисъла като след тва пак ще ядеш цял ден
    да и цял ден като си отвориш устата хората да бягат... нз аз си ги мия както трябва а иначе блазя ви на всичките аз съм с брекети от година и 9 месеца но ляотото ги свалям!

Мокте зъби ги мия постоянно когато мога,никога не вреди
    Бях си мислила мн за избелване но казаха,че тр да съм по-голяма и е спр вредно защото разгражда естественият емайл на зъбите..по-често миене по -добре...тази паста на Аквафреш уайи н шайн е мн хубава наистина избелва

Цитирай Първоначално написано от Kris4oy
    да и цял ден като си отвориш устата хората да бягат... нз аз си ги мия както трябва а иначе блазя ви на всичките аз съм с брекети от година и 9 месеца но ляотото ги свалям!
    Не вярвам да имам такъв проблеем
    Но познавам момичета които го имат а се пишат че имат добра хигена
    Ох, моля те. Спри да се опитваш да мислиш. Разбрахме, че нямаш никаква хигиена - окей. Не се изтъквай. Ходи си миризлива с гадни зъби. След някоя друга година ще пищиш що ти ги няма половината, ако не и всички зъби.

според мен зъбите се мият сутрин и вечер.. но който иска може и след обяд

според мен зъбите се мият сутрин и вечер.. но който иска може и след обяд

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от mumiikataa
    Цитирай Първоначално написано от Kris4oy
    Не вярвам да имам такъв проблеем
    Но познавам момичета които го имат а се пишат че имат добра хигена
    Ох, моля те. Спри да се опитваш да мислиш. Разбрахме, че нямаш никаква хигиена - окей. Не се изтъквай. Ходи си миризлива с гадни зъби. След някоя друга година ще пищиш що ти ги няма половината, ако не и всички зъби.
    Абеее къде съм писала че не си мия зъбите бееееееее мия ги всяка вечер след хранене. Тва че ти си миризлива като не ги измиеш сутрин си е твой проблем!!!
    Няма смисъл да го права сутрин като не съм яла!
    i kvo?dai da si miem zabite samo sled kato qdem,mi ako 3 dena ne qde6 pak li nqma da gi izmie6?specialno za teb sam sigurna za otgovora

schoolgirl, по тая логика не си ги мий въобще. Не става дума само за хигиената, а и за това че зъбите изискват 2-3 пъти на ден четкане по 2-3 минути...

А да питам коя е тази паста за зъби, която рекламираха скоро (за избелването на зъбите за 14 дни или нещо такова) ??

:)

Ще бъда мн благодарна ако някой ми препоръча някаква паста за по-чувствителни зъби
    Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    По-добре е зъбите да се четкат с кръгообразни движения, не само наляво-надясно. Сутрин се мият зъбите, за да не караш хората да бягат от тебе като си отвориш устата, а и също да се махнат останалите микроби, защото с вечерното четкане не се премахват всички.
    Та по темата - мия си ги сутрин и вечер. Наскоро си взех Aquafresh White & Shine. Спрях кафето засега и се надявам поне на минимален ефект .Четката ми е Aquafresh Extreme Clean с гуменото приспособление. Много е яко

п.с. За горния пост - Сензодин пробвай, въпреки че тази, която аз пробвах, имаше вкус на лекарство
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    Свищов
    а някой може ли да ми каже каква е цената на конците за зъби?

Ами около 5 лв. и нещо са на Сенсодин конците за зъби но недей прекалява с употребата им понеже раздразват венеца в междузъбното пространство, поне при мен се получава така. , поне при мен се получава така.

az izpolzvam izbelva6ta pasta ama kakvoto i da pravq (pasta, soda i ...)ama ni6to ne stava.dali e 6tot ima pu6a4i v ku6ti?

Супер фен Аватара на galu6a
    някаква паста за зъби дето майка я взима и казва ,че била мн хубава и сутрин и вечер миене на зъбите.Честно казано не полагам големи грижи за зъбите си
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз си мия зъбите всяка сутрин и вечер, бих ги мила и на обяд, но нямам тази възможност. Мия ги с Аквафреш или Колгейт, но никога избелващи, защото не е полезно за зъбите, изтъркват ти емайла. Също и ползвам вода за уста на Колгейт.
    За жалост имам проблем, устата ми изсъхва много бързо и дъхът ми се променя. Затова и постоянно дъвча дъвки, които обикновено са Airwaves, понеже са по-силни

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си