- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Orbit! Полезно за зъбите!
Здравейте.Мисля,че такава тема няма и аз реших да я пуснаТака.Вие предполаг,че знаете че дъвките Orbit помагат за зъбите.Те са без захар и има всякакви.Вие какви ползвате за красотата и здраете на вашите зъби.
...Аз си дъвча дражета Orbit Wait за бели зъби и дражета Orbit с диня и новите с манго страхотни са.Те са за намаляване на кариеса с 40%
Вие сте!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
...love you... do you love me too? ..i love you...
Ммм не знам до колко са полезни,ама ми залъгват много добре глада![]()
Оо и аз не знам до колко са полезни, но по цял ден дъвча.![]()
От 2-3 години дъвча само Орбит никакви други дъвки. За това дали помагат за нещо не знам, но непрекъснато съм с дъвка![]()
Обожавам плодовите вкусове на Орбит,само че имам вреден навик като свърши сладкото на дъвката я гълтам![]()
![]()
![]()
![]()
Обожавам детските Орбит.Иначе и плодовите са яки, ама без динята
![]()
nicolepcd
Всеки ден в даскало след закуската дъвча Orbit White :P
Малко съм пристрастена и на ден заминават към 5![]()
Почти всякакви дъвча,но най-често тъмно зелените и тъмно сините
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Дъвкидъвкидъвки НЕ мога без тях!!!
На ден издъвквам поне 1-2 пакетчета-главно манго,пъпеш,детски![]()
Не знам дали намаляват риска от кариес....май не много,но ми засищат глада.
Леле като се замисля и аз само с дъвка в устата ходяНа мен попринцип детските, динята и лимон (мисля че беше лимон) са ми най-любимите. Ааа и орбит профешънал, щото имам спомени от този вкус.
![]()
и аз така.....ама и диня дъвча..ако няма другиПървоначално написано от elsy
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Аааа то това с жълтичкото ли ?Те май се водех плодови (не съм сигурна).И на мен са ми много любими,но напоследък не ги виждам мн мн.Да не са ги спрели от производствоПървоначално написано от brokeninside13
![]()
всеки ден след закуска дъвча Орбит профешънал![]()
Руса кукличка
Обичам с диня, манго и лимон... винаги си дъвча, много е приятно... не знам колко е полезно, но без дъвка не минавам...
Еее как? В даскало много често си купувам и дъвчаПървоначално написано от cherrypezz
Незнам може би просто не си попадала на магазина...
Да споделя (незнам дали е за тук, но все пак) напоследък съм адски зарибена по МЕНТОС ,,, лелелее секи ден по ..... 6-7? Дам даже и повече - МЕНТОС Микса ...![]()
тези дъвки наистина са много готини... любими са ми тези с диня и орбит профешанъл ...
:P темата е много яка![]()
Избягвам всичко, което е с подсладител.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Надявам се поне по два пъти на ден да си ги миешПървоначално написано от schoolgirl
![]()
Orbit White и Orbit Profesional \/
![]()
и аз съм голяма фенка на Orbit White и Orbit Profesional![]()
![]()
Аз пък най-обичам с диня.Едно пакетче ми стига за около 3 дена.И искам да ви питам например ако изям нещо с нехубава миризма кои дъвки премахват най-добре миризмата?
Почти всички Orbit премахват миризата.Плодовите придават аромат на диня,манго и т.н.Ако искаш свеж дъх Orbit Wait и всичкио с ментов аромат.Първоначално написано от yozii
Сега дъвча Orbit манго![]()
мерсиПървоначално написано от didddi
![]()
![]()
![]()
![]()
Любимите ми са тъмносини дражета, иначе харесвам и White, но са ми много сладки. Други, които ми харесват са тъмнозелените и сивите на Orbit Professional. Детските определено не ми харесват. Предпочитам да имам от оранжевите бонбонки на Orbit, отколкото детски дъвки. Много бързо им минава вкусът, и сякаш имам гума в устата.
Много хубави са и бонбоните с вкус на малина и някаква течност вътре.